Vores projekt tips og tricks kan hjælpe dig med hurtigt at hæve dit værelse, uden at du behøver at lægge en masse arbejde. Vi vil have dig til at spare penge og være glad så nyd disse tips og tricks til din snart at være fantastisk værelse.

  1. Dramatiske gardiner

Intet værelse er komplet uden klædt vinduer. Det er her gardinerne kommer ind. De kan ændre hele udseendet og følelsen af rummet. Uanset om du vil gå til mørke eller lyse farver, laver de hver en erklæring. Vælg hvad der virker for dig, men hvis du vil have mere lys, så gå til lettere farver.

  1. Stabelpuderne sammen

Hvem kan ikke lide puder? De føjer en følelse af komfort og hygge til værelset. Bunke på puder og puder for at skabe en varm følelse i dit værelse. Ikke genert væk fra at blande farver og mønstre, som de tilføjer til det overordnede udseende af rummet. Du kan også kombinere blomster og geometriske farver, små og store udskrifter, lyse og pastelfarver for at skabe det perfekte udseende for dig.

  1. Prints on Accentstykkerne

Udskrifter er ikke kun forbeholdt sengetøj og puder. Du kan også bruge dem på accent stykker som en moderne hvile lampeskærm. Vælg et mønster eller design, der passer til de øvrige funktioner i dit værelse. Eller ikke – bare gå med hvad der imponerer dig. Lad din kreativitet flyde, og du vil se, hvor utroligt det færdige udseende vil være.

  1. Gør det behageligt

Dit soveværelse, frem for alt andet, skal være behageligt. Mens du tilføjer forskellige indretningselementer til dit værelse, vil du gøre det behageligt for dig selv. Top din seng med sengetæpper for at gøre det mere smukt. Du kan også lege med farver og mønstre i dine sengetæpper og tæppedæksler for at føje noget til din sengetøj. For total komfort og premium overbærenhed, kan du prøve nogle super bløde dyner.

 

  1. Introducer Pops af farver

Hvis du ikke er indstillet til en all-out engagement i farver, kan du stadig indsprøjte nogle hints om det på dit værelse. Brug kunst og tilbehør til at tilføje nogle farver og sjove elementer til dit værelse. Dette kan gøres ved hjælp af flotte farvede puder, et farvet maleri, farvede sengetæpper og puder. Bare sørg for at holde det afbalanceret.

  1. Vær opmærksom på gulvet

Glem ikke ordet i dit projekthjem! Hvis rummet ser for kedeligt ud, ikke bekymre dig. Du kan smide ind i en farverig tæppe for at tilføje en farvestruktur. Du dekorerer helt ned til dine præferencer. Der er så meget sort, så sjov med det. Udsmykning kan være meget sjovt. Det handler om stil, så ved, hvad din er, før du starter dette projekt. Lad disse kreative ideer strømme.

 

Anvendelserne vist og beskrevet for WD-40 Multi-Use Product blev leveret til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

 

Tjek vores hjemmeside for mere information, om dens tips og tricks eller du bare vil finde ud af vores produktinformation, du kan finde alt det her.