Vinteren er ikke kun om varme tøj , varm chokolade , og cuddles. Det bringer også is og til tider , i besværlige mængder. Når vintersæsonen rammer, og træerne begynder at blive dækket af hvid fluffy sne, ved du, hvad der kommer næste. Frosne døre!

En af de mest frustrerende ting ved den iskolde sæson er at vågne op til frosne dørlåse. Niveauerne af lethed, man føler, når de trækker i et låsehåndtag og finder ud af, at sne har gjort det til sig, er uovertruffen. Følg derefter besværet med at fryse den frosne lås.

Du kan dog forhindre, at låse fryses om vinteren ved at være proaktive. Her er 4 tip til beskyttelse af låse mod frysning om vinteren.

Dækning af indersiden af låse med vaselin

Placer først de låse, der mest sandsynligt bliver frosne. Tag derefter nøglen til den sårbare lås op, og dæk den med vaselin. Når du generøst har belagt nøglen, skal du indsætte den i låsen. Drej det et par gange, indtil du er sikker på, at nøglen har overført smøremidlet tilstrækkeligt til indersiden af ​​låsen.

Fjern derefter nøglen, og nyd ufrosne låse.

Gentag øvelsen med at belægge nøglen og indsætte den i låsen mindst en gang om ugen for at sikre, at den ikke fryser.

Dæklåse med grafit eller WD-40

Beskyt låse mod frysning ved at dække dem med WD-40. Men hvis du ikke kan bære den gennemborende lugt af WD-40 , kan du også bruge grafit til at dække følsomme låse. Dækning af låse med et smøremiddel kan holde dem i funktionsdygtig tilstand i hele vintersæsonen og samtidig forhindre dem i at fryse .

Dæk nøglehuller med spartelmasser
Brug spartelmasser til at slukke nøglehullerne, så de forbliver sikre mod kulde. Du kan også bruge et kanaltap til at dække nøglehuller eller dække hele låsen med en pose for at forhindre, at det kolde vejr kommer ind. Dette holder fugt ud af låsene, og de fryser derfor ikke.

Brug af hottaster

Når du åbner en lås i vintersæsonen, skal du sørge for at varme den op lidt. Brug ikke en lighter til at varme op nøglen, da den kan være farlig. Brug en hårtørrer til at varme op nøglen.

Én nøglen er varm, de indsætter den i låsen.

Og hvis du går glip af chancen for at tage forholdsregler , kan du derefter fikse frosne låse ved at varme dem op. Må ikke sætte sig fast nøglerne ind i dem og tvinge dem til at åbne som der kan beskadige låsen , eller endda bryde nøglen. Sørg også for ikke at hælde varmt vand på låsen som vandet køler hurtigt op og kan fryse låsen op endnu mere.

Vær forberedt denne vinter ved at holde dine låse dækket for at undgå uønskede møder med is .

 

Køb WD-40 online nu!