Hvis du ikke er kommet i julestemning, så vil dette forhåbentlig sørge for at du kommer det

Jul er næsten her. Er du ikke i ånden til jul endnu? Juleferie medbringe meget fritid. Mange af os kan lide at bruge denne gang på at gøre nogle gør det selv projekter. Disse projekter hjælper dig ikke kun med at passere tid produktivt, men de hjælper dig også med at bringe dit kreative selvværd ud. Disse projekter er også en god måde at binde sammen med dine familiemedlemmer på.

Nogle gør det selv projekter du skal prøve denne jul

Her er nogle fantastiske og enkle, gør det selv projekter som hele din familie kan være en del af og nyde på samme tid.

Slikslæde

Det er et af de enkle gør det selv projekter. En KitKat med to sukkerstokke. Dette vil gøre basen for slæden. Brug varm lim til at sætte det pænt sammen. (Vær yderst forsigtig, når du arbejder på dette, så du ikke får lim fast på din hud). Derefter skal du tage 10 mini Hershey-barer eller andre chokoladestænger efter eget valg, og fastgør dem til toppen af ​​KitKat baren. Du skal bare bruge en dråbe lim til at holde hver af disse. Fortsæt med at fastgøre dem over hinanden i form af en pyramide. Når limen rundt om hele chokoladen er hård og sikker, tag et bånd og lim det omkring dine pakker. Lav en bue på toppen og der er du! Dine slikke er klar.

Ikke krokerede kaneldekorationer 

Hvis du har børn i huset, er det noget, de virkelig vil nyde. Dette gør det selv projekt kræver ikke madlavning; Derfor kan dine børn nemt gøre det uden at få sig til skade i processen. Tag 1 kop mel. ½ kop sad, ½ kop kanel og ¾ kopper meget varmt vand. Kombiner alle disse ingredienser i en skål og bland det godt. Når du er kombineret, skal du begynde at ælte dejen med tørre og rene hænder. Hvis det bliver for klæbrig, kan du støde dine hænder med lidt mel og holde æltning. Du vil blive efterladt med en meget glat kanel dej efter æltning. Og her er hvor sjovet starter. Giv børnene rullestifter og kiksskærere. Sørg for at hjælpe dine børn med at lave deres egne ornamenter. Pierce et hul i formerne, før de lader dem tørre. Det tager cirka 24 timer at tørre. Når det er tørt, send en snor gennem hullet. Du kan også male dem i alle farver, du kan lide ved at bruge akrylmaling. Hæng dem til juletræet, og du har det godt, gør det selv juledekoration lige der.

Du kan prøve at lave disse sjove og kreative juledekorationer, for at gøre ferien endnu sjovere og mere spændende.

Glædelig jul!

Tjek vores hjemmeside for mere information, om dens tips og tricks eller du bare vil finde ud af vores produktinformation, du kan finde alt det her.