Der er forskellige former for dørhåndtag. Hvis du er en vedligeholdelse freak, vil du naturligvis være bekymret om at have rent dørhåndtag, har jeg ret? Efter alt, ingen nyder at skulle røre beskidt dørhåndtag når de har brug for at åbne eller lukke en dør.

Men når du taler om at rense forskellige slags dørhåndtag, det krævede teknik afhænger en hel masse af den type dørhåndtaget, som du har fået. Med dette in mente, her er en redegørelse for rengøring teknikker, der kunne arbejde for din forskellige dørhåndtag.

Rengøring af rustfrit stål dørhåndtag

Rustfrit dørhåndtag stål kræver den største mængde af pleje, på din stræben for rene dørhåndtag. Med dette in mente, er det vigtigt for dig at kende de bedste måder at rense dine rustfrit stål dørhåndtag.

Du er ikke meningen, der skal bruge enhver blegemidler, overhovedet, til rengøring af dine rustfrit stål dørhåndtag. Oven i det, at brugen af klor baserede produkter er udelukket som godt. Det er bydende nødvendigt for dig at holde hænderne fra ståluld, medmindre naturligvis du ønsker udseendet af din dørhåndtaget til at være helt plettet. Rengøringen job bør ikke indebære brugen af hårdt vand enten.

Den bedste måde til effektiv rengøring dørhåndtag, der består af rustfrit stål er at suge en blød klud i en blanding af vand og sæbe. Når det er gjort, skyl dørhåndtaget med rent vand, og du vil finde det at være væsentligt renere.

dette betyder dog ikke, at hele gunk vil blive taget hånd, for nogle af de stædige rester stadig vil forblive på dørhåndtaget. For mere effektive resultater, gøre brug af en blanding, som består af olivenolie og eddike i lige dele.

Rengøring Sølv Belagt dørhåndtag

Der er nogle seværdigheder i verden, der kan slå hvad synet af glinsende sølv har at tilbyde, ikke? Da der er forskellige former for dørhåndtag, huske på forsølvede dem. Fremkomsten af sølv er ganske let plettet, hvilket betyder, at det er ekstremt let for dig at ende op med plettet dørhåndtag på absolut ingen tid overhovedet.

Der er flere præfabrikerede produkter, der findes på markedet til at rense disse dørhåndtag. Men hvis du ønsker at spare penge, så følg følgende trin:

Tag en engangs aluminium bakke og læg din dørhåndtag inde i det (det bliver nødt til at være adskilt fra døren, selvfølgelig). Når det er gjort, fylde bakken med en kop bagepulver og kogende vand. Lad det til side i et par minutter, og du vil finde den plette og rest at være smeltet væk. Når dørhåndtaget er kølet ned, skinne med en blød klud og det skal vises god som ny.

Rengøring Pewter Dørhåndtag

De fleste mennesker ved ikke, hvordan man rent tin dørhåndtag. Folk forsøger så hårdt, med fugtige klude i deres hænder, for at rense dem, men de ender med at undlade hver gang.

Hvis du ønsker at rengøre dørhåndtag lavet af tin på den rigtige måde, behøver du ikke en klud; snarere du har brug for en kål til effektiv rengøring af din tin dørhåndtag. Alt du skal gøre er at tage de eksterne blade af en kål og gnid dem over hele overfladen på dørhåndtaget.

Fast gnide de eksterne kål blade over overfladen af din tin dørhåndtag, bør snavs og klister fjernes. Når det er gjort, buff dørhåndtaget op med en blød klud. Det er så simpelt.

Magiske WD-40

Der er forskellige rengøring teknikker til forskellige slags dørhåndtag. Efter alt, brugen af kål til rengøring dørhåndtag er ikke noget, du vælger at gøre på et indfald, ikke?

Den nemmeste og hurtigste måde at rense dine dørhåndtag er at bruge WD-40. Alt du skal gøre er at sprøjte WD-40 på en blød klud og gnid din dørhåndtaget med det. Uanset hvad dørhåndtaget kan bestå af, kan du være sikker på at den kan være så god som ny, når WD-40 er færdig med den.

WD-40 har gjort det betydeligt lettere for husejere at rengøre dørhåndtag.

Tjek vores hjemmeside for mere information, om dens tips og tricks eller du blot ønsker at finde ud af om vores produkt information, kan du finde alt, her.