Skal du fjerne sne fra indkørslen denne kolde vinter?
Du kan faktisk nemt få sneen væk fra din indkørsel uden den store anstrengelse.

Spred stensalt

Her vil du skulle få fat i en slags sneskovl fordi at bruge en afiser på store mængder af sne er ubrugeligt. Før du gør noget som helst andet skal du fjerne alt sneen indtil der højst er omkring 5 centimeter eller mindre. En hurtigere metode til at gøre dette er ved hjælp af en traktor, en ATV eller en sneblæser.

Nu kommer vi til delen med stensalt. Et hurtigt råd – stensalt er kendt for at bestå af skadelige kemikalier som er farlige for dyr og planter. Det er derfor du skal være sikker på at dine kæledyr eller nogen vilde dyr ikke ender med at spise det.

Når dette er sagt, kan du begynde at sprede stensalten på din indkørsel. Brug en gammel plastik kop til at tage noget salt med og begynd at sprede det tilfældigt rundt i din indkørsel. Frysepunktet for saltvand er meget lavere end ferskvand som er det der gør at stensalt får isen til at smelte så effektivt.

Så skal du sprøjte varmt vand overalt omkring stensalten, du kan bruge en sprøjteflaske til dette formål. Hvis du skal dække et større område, så kunne du måske bruge en haveslange i stedet. Når du ser at isen begynder at smelte væk, så kan du begynde at skovle det væk eller hen til siden af din indkørsel. Hvorfor gjorde du ikke dette til at starte med? Det vil være nemmere nu da isen nu er blevet til en smeltet masse.

Har du en tilfrosset billås?

Siden vi er på emnet om frosne indkørsler, hvordan kan vi så ikke komme ind på frosne forruder og billåse? Her vil du finde ud af at WD-40 kan være et mirakelmiddel uden meget anstrengelse. Få fat i den blå og gule dåse fra din garage og sprøjt en smule af det på din ruder og bilens låse. Sørg for at du ikke bruger for meget da disse kemikalier kan lave en klæbrig blokering hvis der kommer for meget i en billås.

At bruge WD-40 på din forrude eller i din billås kan også være gavnligt da WD-40 også er et forebyggende vedligeholdelsesprodukt. Når at du har sprøjtet noget af det på de frosne overflader, så vil det ligge sig i et tyndt lag over overfladen, og vil forhindre at den fryser til igen. Sørg for at du vasker dine hænder grundigt hvis de kommer i kontakt med produktet.

Nu hvor isen er væk fra din indkørsel og din bil, er det endelig tid for dig at komme ud og køre i din bil igen, og du kender nemme metoder til at fjerne sne fra indkørslen