4 Fælles VVS problemer og hvordan du rett dem

Vi tilbringer størstedelen af vores liv tager inventar, der gør vores huse arbejder for givet. Den enorme netværk af indbyrdes forbundne rør kører under vandhaner eller bag radiatorer, der er ansvarlige for at holde os varme og give os rent vand.

Det vil sige, indtil den dag, du finde dig selv ansigt til ansigt med en dryppende rør, en beslaglagt stativ eller et dræn, der bare ikke vil blive unclogged. Mange gange disse frustrationer kan føre til tid og penge brugt på blikkenslagere eller dyre behandlinger. For at gøre din dag lettere har vi samlet en liste over grundlæggende VVS problemer, du måske står og hvordan du løser dem ved hjælp af et par værktøjer og silikone spray ..

Fastgørelse af vandhane

Den konstante dryp af en løs hane kan få på nogens nerver. Bbut heldigvis er det et problem, der kan normalt løses med et par enkle trin.

Til at starte med, skal du slukke for vandforsyningen til din VVS forhindre yderligere oversvømmelser., CKontrollér for at sikre det er slukket ved at dreje vandhanen håndtag. Du kan som regel finde en passende ventil på din vandledning under vasken. Værktøjer du normalt kræver, er:

  • En skiftenøgle
  • Skruetrækker eller prying enhed af en slags
  • En dåse WD-40 Silikonespray at løsne rustne møtrikker / bolte og smøre beslaglagte inventar.
  • Udskiftning O-ringe, hvis det kræves.

Til at starte med vi nødt til at fjerne vandhanen håndtag, disse er normalt knyttet til den vigtigste stativet med skruer under bunden eller hætte. Brug din skruetrækker til at løsne disse. Hvis skruerne er rustne på plads, vil en let anvendelse af silikone spray tillade dig at skrue med lethed, uden farvning af dekorative dele.

Ved at trække på håndtagene ses en møtrik, der fastgør ventilen på plads. ; yyou skal bruge din nøgle til at skrue dette og tjek for eventuelle skader. Fjern ventilen ved at trække op eller anvende mod uret pres med din skruenøgle. Inden i ventilen sidder der en O-ring og serie af skiver, inspicer disse for eventuelle pauser. Hvis nogen skade er tydelig, vil det være nødvendigt at udskifte dem, så sørg for at hovedet til butikken og rådføre sig med en medarbejder for at finde et identisk sæt. I begge omstændighed, anvende silikone spray til hver del dette vil forhindre rust og brud i fremtiden.

Udskifte delene i samme rækkefølge de blev fjernet.

Lavt vandtryk

Kun få dagligdags gener er så irriterende som en brusehoved eller vandhane, der udsender intet mere end en lille strøm af vand, når du har brug for at få rene. Vi har fundet et par løsninger for at hjælpe kontrollere og rette disse problemer.

Finde kilde

Der er et par forskellige grunde, du måske oplever lavt vandtryk, så den første ting at gøre, er at finde ud af, hvor problemet er opstået. Til at begynde, vil du ønsker at gå rundt i huset og kontrollere hver hane, både varme og kolde inventar for at sikre, at du får korrekt tryk. Hvis det lave tryk er lokaliseret til kun et par områder, en tilstoppet belufter eller brusehoved er det normalt synderen.

Rengøring en belufter

Plæneluftere ligger lige for enden af din hane og kan normalt skrues manuelt., Hhowever på ældre armaturer kan du finde dem sværere at løsne. Hvis du skal bruge en tang, men vær meget forsigtig, så du ikke beskadiger det delikate net. Hvis belufteren stadig ikke vil rokke med enhver form for blid bevægelse frem og tilbage, anvende WD-40 Penetrant spray. Dette vil fjerne enhver modstand på et kort tidspunkt og tillade nem fjernelse.

Når fjernet du kan nyde perlatoren dele i en opløsning af eddike dette vil løsne eventuelle opbygget mineralforekomster ,. Efter en grundig blødning kan du forsigtigt børste væk de opbrudte lag med en tandbørste. Når rengøres vedhæfte og stram luftblander, køre hanen for en kort stund at rydde enhver dvælende tilstopning og kontrollere, at vandet strømmer korrekt.

Rengøring af en brusehoved

Rengøring af en brusehoved kan betale udbytte i øget vandtryk, samt ved at give en mere stabil strøm. I de fleste tilfælde, i stedet for at fjerne din brusehoved, kan du få det rent ved at fylde en plastpose med eddikeopløsning og trække det forsigtigt over brusehovedrammen. Du skal blot fastgøre dette med et gummibånd eller et slips og lade det bløde i en time eller to. Kør vandhanen en gang til for at rydde resterende aflejringer eller eddike rester. Brug derefter en silikonespray til beskyttelse.

Hvis filterhovedet på bruserhovedet er tilstoppet, skal brusehovedet fjernes. De kan normalt løsnes manuelt. Hvor som helst, som de lægger direkte til vitale VVS-pleje, skal der tages ikke for at udstøbe rustfrit beslag eller anvende for meget pres. I tilfælde af rust, skal du blot anvende WD-40 Penetrant spray til det berørte led og vente, indtil det er løs nok til at fjerne for hånden.

Når du er fjernet, skal du komme ind i brusehovedet og fjerne det indbyggede filter. Løft dette for at suge i eddike, mens du børster resten af ​​brusehovedet inde og ude med en blød børstet tandbørste. Når du har afsluttet denne proces. Sæt komponenterne sammen igen og spray med silikonspray. og s Skru derefter tilbage på vandrøret. Kør lidt vand gennem det for at kontrollere tryk og rydde de resterende rester.

Udskiftning af galvaniserede vandrør

Mens nyere boliger kan bruge kobber eller plast, alle, der bor i et hjem ældre end 30 år vil have en vis del af deres ejendom kører galvaniserede vandrør. Lavet af en jern bund overtrukket med zink disse er ofte udsat for rust og lækager. Udskiftning af en gammel system er dyrt og anstrengende, så mange af jer vil foretrække at gøre med lækager, som de opstår. Her er nogle enkle trin til udskiftning af et rørstykke.

Til at starte med køb et passende udsnit af røret for at passe til dine behov, butikker i dag vil være i stand til at give muligheder i forskellige dimensioner. For at beregne din ønskede længde, måle hver ende af utæt rør fra den ene slutte til den anden, tilføjer en tomme for at redegøre for de sammenføjning tråde.

Begynd med at lukke for vandet til dine lysnettet. Find hanen kører på det laveste punkt i dit hus og lad den køre, indtil der ikke kommer mere vand ud. Du vil gerne dække gulvet i plastfolie med en slags beholder, der er praktisk til at fange vand. Skær gennem den berørte del af din rør ved hjælp af en nedstryger. Det næste skridt er at skrue uslebne ender fra begge sider af røret, der er tilbage, det er lettere sagt end gjort, så længe brug har ofte rustent disse slutter på plads, hvilket gør dem umulige at rokke med nogen skruenøgle. Smør rigeligt WD-40 Penetrant spray dette ind i røret gevindskæring og vente på den hurtigtvirkende smøremiddel til proppen og løsne materialet. Når løs, fjerne begge ender med to rørtang, en for greb og den anden for gearing.

Næste

Skrue en omløbermøtrik på hver ende af den nye rørsystem, styrke denne deltage ved at tilføje en ringmøtrik til én sektion af røret for at hjælpe holde det på plads efter montering. En kompoundering middel skal anvendes inde hver ende af røret, og til hver deltage. Brug to rørtang i tandem igen for at montere det nye rør.

Med din utætte rør og fittings sikret og rengøres, bør lavt vandtryk og drypper være en saga blot. Alle takket være en lille ekstra VVS know-how og en dåse WD-40 silikone spray og WD-40 Penetrant spray.