Ved du hvordan man rengør hækklippere? Denne hurtige og lette guide kan hjælpe dig med at tage sig af dine hækklippere klar til forårsmånederne og klar til at tackle din have!

Ved du hvordan du rengøre hækkeklippere? Det anbefales altid, at man tager nogle nødvendige forholdsregler, når man skal håndtere maskiner. Derfor skal du først sikre dig, at enheden er frakoblet strømforsyningen, når du starter med at lære, hvordan man rengøre hækkeklippere. Ved at gøre det har du sørget for, at der ikke er chance for, at ulykker finder sted, mens du rengøre dem.

 Brug sæbe og vand til dine hækkeklippere

Vil du gerne lærer, hvordan du rengøre hækkeklippere? Hvis din hækkeklipper har hærdet rester siddende på sig, bliver du nødt til at foretage en grundig rengøring af klingerne. Du kan starte med at bruge simpel sæbe og vand og derefter bruge en stiv børste til at skrubbe resterne væk. I de fleste tilfælde er det ganske enkelt, at gøre alt det ovenstående for at gøre bladene rene. Det er dog meget vigtigt at få al den resterende fugtighed væk fra dem. Derfor skal du huske at tørre bladene for, at forhindre rustkorrosion i at opstå.

Sådan rengøre du hækkeklippere: Rengøring af bladene med alkohol eller petroleum

Hvis du har brug for en mere grundig rengøring, vil du aldrig gå helt galt i byen med petroleum og alkohol. Gnid begge stoffer på bladene, og de vil klare resten af det hårde arbejde for dig. Alkohol har også den ekstra fordel, at det er et desinfektionsmiddel. Hvis din hækklipper bærer nogen former for korrosion, vil en vådserviet være en smart løsning. Du kan også tage dit rengøringsjob et skridt videre ved at bruge fortyndet blegemiddel til de samme desinfektionsopgaver som alkohol klare. Disse stærke kemikalier skal dog altid vaskes væk, inden du planlægger, at bruge din hækklipper igen. Hvis du allerede er nået til dette trin, så har du klaret det flot.

Brug af specielle rengøringsmidler Du bør overveje at bruge nogle specielle rengøringsmidler. Disse specielle rengøringsmidler findes i de fleste Byggemarkeder, der er lavet med det formål at hjælpe til med, hvordan man rengøre hækkeklippere. Så hvorfor ikke forhøre sig hos dit lokale Byggemarked om sådanne produkter? Når du finder disse produkter på deres lager, skal du huske at læse brugermanualen først for at kontrollere, om de har nogen brugsanbefalinger til produktet. Disse produkter er bedst til situationer, hvor en normal rengøring ikke ser ud til at være tilstrækkelig for dine hækklippere. Nogle af disse produkter er lavet på en sådan måde, at de kan løsne saft og bekæmpe alt den skadelige forurening fra planter.

Sådan gør du hækkeklippere rene: Med WD-40

Når du er færdig med at rengøre din hækkeklippere og har tørret eventuelle rester væk, skal du også huske at smøre bladene. Det gør du ved, at få fat i en tør klud og bruge den til at påføre et lag WD-40 på bladene med en jævn fordeling.

Nu hvor du har lært, hvordan du rengøre hækkeklippere, så kast dig ud i det og prøve disse metoder.

Brugen vist og beskrevet med WD-40 Multi-Use Product blev leveret til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling om forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft skal udøves, når du bruger WD-40 Company-produkter. Følg altid instruktionerne, og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

 

Du kan købe WD-40 Online på vores hjemmeside! Klik her for at købe WD-40 nu!