Gør du din cykel uretfærdighed, hvis du lader det hele beskidt. En cykel og alle cykeltilbehør skal lide af dårlige konsekvenser, hvis du ikke rengør det regelmæssigt. Cykler er ikke meget billige, så hvorfor ikke gøre dit bedste for at tage sig af den du har? En velfungerende cykel skal sætte et smil på dit ansigt.

Hvorfor skal du rengøre dit cykeltilbehør?

Der er så mange små dele og tilbehør i din cykel, som ikke bør gå uden opsyn. Alle har en specifik funktion, der er afgørende for hele cyklen til at løbe glat og korrekt. Hvis du sveder på carbon fiberrammen på din cykel, vil det påvirke din cykel. På samme måde kan det medføre, at slebet opsamles på drivkørslen, slitage på cyklens kassette og kæde. Enhver snavs på dine dyre carbon fiberrammer i regnvejr kan påvirke cyklens bremse.

 

Det er bedst at ikke lade dit cykeltilbehør være snavset. Hvis du vil holde cyklen uden problemer, er det vigtigt at rengøre det regelmæssigt.

 

Hvor ofte bør du rengøre dit cykeltilbehør?

Efter hvert par rides på din cykel er det bedst at rense det (især hvis du har kørt det i regnen). Det bedste er, at med moderne værktøjer, udstyr og rengøringsmateriel som WD-40, rengøring af din cykel og cykeltilbehør er ikke længere et problem. Du kan nemt rengøre dit cykeltilbehør med nogle WD-40.

Enhver snavs eller grus på de bevægelige komponenter på din cykel kan påvirke dens funktion. Dens bevægelse vil blive begrænset, og du bliver nødt til at sætte mere i gang med at køre det end før. Du vil føle en markant forskel i ydelsen af din cykel, når du har renset den. Efter at have givet dit cykeltilbehør et godt rent, vil du bemærke forskellen. Din cykel skal være glattere (lettere at køre).

 

Når du kører på en cykel, skal du sørge for at tage lidt tid at rengøre det også. Det vil øge cyklens levetid samtidig med at du forbedrer din ride oplevelse.

 

Tjek WD-40 Cykeludstyr for at se flere produkter!

 

Anvendelserne vist og beskrevet for WD-40 Multi-Use Product blev leveret til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

 

Tjek vores hjemmeside for mere information, om dens tips og tricks eller du bare vil finde ud af vores produktinformation, du kan finde alt det her.