Det er blevet helt almindeligt, at så snart smedejern møbler får rust på det, vi smider det ud. Dette sker ofte efter en fugtig vinter sæson, hvor tilstedeværelsen af luft, vand og ilt er ekstremt høj. Dette svækker møblerne, og det begynder at opløses. De fleste mennesker holder smedejernsmøbler ud på terrassen, da det giver et godt udseende. Ingen tvivl om, rengør rust er en hård opgave, men bare fordi du ikke kender den rigtige måde at gøre det, betyder ikke, du behøver at smide møblerne væk. I stedet for at holde ud en garage salg for din dyre møbler, hvorfor så ikke prøve nogle DIY tricks til at rense den. I dag, vil du finde forskellige rengøringsmidler på markedet, som vil hjælpe dig med at rense rust. Disse agenter har en kort levetid, og efter et par måneder, møblerne kommer lige tilbage til at rust befængt tilstand.

WD-40 er en multi-brug og ikke-ætsende middel, der hjælper med at holde tingene rust-fri. Der er flere husholdningsartikler som du kan bruge til at fjerne rust fra din smedejern møbler. Inden du bruger WD-40 på din smedejern møbler, så prøv disse DIY tricks til at opløse rust:

Aluminiumsfolie og hvid eddike

Hvid eddike er den mest effektive husstandsartikel, der kan bruges til at fjerne rust. Men denne rengøring teknik kræver, at du dyppe rustent metal overflade i eddike natten over, så rust kan komme ud let. Da du ikke kan dyppe møbler i eddike, der er en anden måde, du kan rense de rustne dele.

Først og fremmest, spray WD-40 på rustent område og aftørres med en klud for at fjerne snavs og fedt. Nu, drys lidt eddike på møbler og dyp den aluminiumsfolie i eddike. Skrub rustent område, indtil du ser rust kommer fra. Dette kan tage noget tid, fordi du bliver nødt til at sætte i nogle alvorlige knofedt.

Lime og Salt

Den limesaft aktiverer saltkrystaller og gør rust blød og let at fjerne. Drys lidt salt på rustent område og derefter, drys limesaft på det. Tilsæt mere salt og limejuice og danner et tykt lag. Lad laget slå sig af og lade det stå i to til tre timer. Fjern nu saltet med kalkskal og tør ud overfladen. Sørg for at tørre det helt, eller metalet begynder at oxidere. Spray WD-40 på overfladen og smøre hele området. WD-40 er den 101 teknik, når det kommer til “Rengør rust”. Det forhindrer fugt og holder overfladen tør og rust-fri, hvis nogen del kommer i kontakt med vand. Hvis du ikke har limer, kan du bruge citroner i stedet. Citron har de samme egenskaber som eddike og arbejder hurtigt på rust.

Kartoffel og parabol Sæbe

Det lyder måske mærkeligt, men disse ingredienser virkelig gøre det trick. Trinene til indledende rengøring er de samme: Brug WD-40 til at rense alle de rustne overflader, og sørg for, at der ikke er snavs efterladt.

Skær nu en kartoffel i halvdelen og gnid parfume sæbe over den. Brug denne halv åbne kartoffel som skrubber og gnid den over rustede områder. Til hjørnerne, lav en blanding af kartoffelsaft og opvaskesæbe, og hæld den på hjørnerne. Du kan enten bruge en håndbørste eller en skrubber for at nå disse områder.

Bagesoda og vand

Kombinationen af ​​bagepulver og vand er det samme som limejuice og salt. Du skal oprette et tykt lag på rustede områder for at give tid til kogepulver til arbejde. Stænk først sodavand på rusten og drys vandet på det. Fortsæt med at gøre dette, indtil den rustede overflade er jævnt belagt. Vent en time eller to og skrub det med en pensel.

Oxalsyre

Brug af oxalsyre er ret risikabelt, men det fjerner rust ganske hurtigt. For denne metode skal du træffe visse forholdsregler. Før du bruger oxalsyre, skal du bære gummihandsker, beskyttelsesbriller og næseklemmer. Prøv ikke at indånde dampe, fordi de er toksiske. Da møblerne er for store til helt at dække i oxalsyre og vandopløsning, kan du hælde det i små mængder og bruge en ståluld til at skrubbe området.

Som nævnt tidligere, grunden til, at du ikke kan bruge disse butik rengøringsmidler på møblerne er, fordi der er en mulighed for, at møblerne kan blive beskadiget uden reparation.

Brug WD-40, efter at du har renset ud i rust anbefales, fordi det er en høj kvalitet, multi-use agent, der har flere fordele, når rengøring rust.

Disse hvordan man rent rust tip kan bruges hver gang. Med hjælp fra WD-40 kan du være sikker på, at rust ikke vil komme tilbage. WD-40 tilbyder fire fordele, når det kommer til at holde rust i skak. Når du har renset den rust, kan du bruge WD-40 for følgende ting:

1. At smøre rustlige dele

Dele af møbler, der går i stå – såsom bordben – let kan løsnes. Det holder dem godt smurt og i funktionsdygtig stand, hver gang du åbner dem.

2. Trænger rustede dele

Hvis møblerne er armlæn har fået hænger sammen, kan du anvende WD-40 med den smarte halm. Inden for et par minutter, vil de komme fra hinanden.

3. fortrænger fugt

Den største årsag til rust er vand og luft. Når disse to angreb smedejern møbler, rust opbygger hurtigt. Du kan anvende det på møblerne, og det tørrer hurtigt ud. Plus, vil det forhindre vand fra bygning rust på fremtiden i mindst seks måneder.

4. Er en stor rengøringsmiddel

Inden du tager skridt til at rense rust, kan du bruge WD-40 for at fjerne støv, snavs, snavs og olie, der kunne have opbygget på møblerne på grund af skiftende vejrforhold.

Så næste gang, når du ser endda lidt rust på dine møbler, bruge disse tricks og WD-40 til rengøring af rust og holde det i skak.

 

Køb WD-40 online her!