Råd til at fjerne tyggegummi

At se et stykke tyggegummi på din skjorte er en bestemt stress trigger. Men det betyder ikke altid, at du har spildt dit tøj. Uanset om du har sat på en offentlig bænk og fået en uønsket overraskelse, eller dit barn er kommet tilbage fra skolen med tyggegummi fast på deres skjorte. Der er forskellige måder, der kan bruges til at få tyggegummi væk fra tøj som en ren mester.

Du skal have hørt om den fantastiske metode, der fryser tyggegummiet for at fjerne det. Denne metode virker altid som en charme. Alt du behøver for denne metode er plastpose og et par isterninger. Sæt en isterning i plastikposen og gnid den langsomt på tyggegummiet, der sidder fast i beklædningen. Fortsæt med at gøre dette i et stykke tid, selvom du skal bruge mere end en isterning. Berør tyggegummiet for at se om det er helt frosset. Derefter skal du tage et stumt værktøj til at skille tyggegummi af. Det skal nu nemt løsne grebet.

Frysemetoden er dog kun toppen af ​​isbjerget blandt de mange måder at gå på med at fjerne tyggegummi fra tøj. Der er flere andre måder, der kan hjælpe dig med at fjerne tyggegummi uden at forårsage skade på stoffet. Her er fire flere teknikker og produkter, som du kan bruge til at fjerne tyggegummi.

Bare sørg for at du har læst plejeinstruktionerne på mærket, inden du bruger nogen af ​​disse metoder. Derudover kan du også bruge disse materialer på et lille stykke af et lignende materiale og sørg for at kontrollere om der er nogen bivirkninger.

Citronsaft

Citronsaft virker som et vidunder, når du skal fjerne tyggegummi fra tøjet. Denne metode er også billig sammenlignet med resten. Alt du skal gøre er at squash en eller to citroner i en skål for at indsamle sin saft, så blødt tyggegummi i skålen og lad den være der i nogen tid. Efter lidt tid er det nødvendigt at skubbe tyggegummiet af med et stumt værktøj eller en knivs slanke kant (forældrenes vejledning er nødvendig).

Efter denne procedure anbefales det, at du straks vasker tøjet, da det kan falme farven, afhængigt af stoffets type og dens farve.

Hårspray

Dette er en anden billig metode til at fjerne tyggegummi fra tøj. Påfør hårspray direkte på tyggegummiet og lad det hærde. Ligesom i fryseprocessen bliver det nemt at skrabe det med at bruge et stumt værktøj.

Eddike

Ligesom i citronsaftmetoden sug gummi i en skål eddike, og brug en børste til at skrubbe tyggegummiet. Sug det igen og gentag derefter processen. Dette bør tage tyggegummiet af, hvilket gør dig til en ren mester for bestemt.

Brug WD-40 Spray til at fjerne tyggegummi med

Denne metode er god til at fjerne tyggegummi fra nogle overflader, bare patch test før hånden for at være sikker på, at det ikke vil ødelægge varen.

Sprøjt blot nogle af WD-40’en på tyggegummi og brug en børste til forsigtigt at skrubbe den af. Du skal måske gentage processen 2-3 gange for at få det helt af eller bare lad WD-40 Soak.

Anvendelserne vist og beskrevet for WD-40 Multi-Use Product blev leveret til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når der anvendes WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Tjek vores hjemmeside for mere information, om dens tips og tricks eller du bare vil finde ud af vores produktinformation, du kan finde alt det her.