Du har måske bemærket, at hver gang du bruger din motorsav, er den snavset med snavs og olie. Nogle gange har du måske set, at harpiksen af træ eller saften fra et træ eller en log bliver spærret på din motorsav. Du behøver ikke en professionel at fortælle dig, at du skal lære at rengøre din motorsav korrekt. At lære at rens din motorsav kan endda være et spørgsmål om liv og død til tider. Selv når motorsaven er ny, udgør dens robuste konstruktion og sofistikerede teknologier en stor trussel. Forestil dig lige så meget af en risiko, at du sætter dig ind ved at arbejde med en beskidt motorsav. Derfor skal du rens din motorsav.

 

Vær altid forsigtig, når du håndterer skarpe genstande og brug det nødvendige beskyttelses tøj. Hvis du ikke har det godt, gør det selv, så gør det ikke.

 

 

1. Så hvordan ville et proforslag du rengøre din motorsav

Det allerførste du skal gøre er at rengøre kæden. Ved at gøre det har du sikret, at din motorsav fungerer effektivt og giver sine ønskede resultater uden stor indsats. Så fortsæt og sikret din motorsav i sikret stilling. Det skal virkelig være på en måde, hvor det ikke bevæger sig, når du arbejder på det.

Når du har sørget for, at der ikke sker uheld, mens du rengør det, skal du gå videre og fjerne kæden. Der vil være en knap på din motorsav, der fjerner kæden. Når det er blevet fjernet, placer kæden i en blanding af vand og husholdningsrenser. Du kan endda udskifte husholdningsrengøringsmidlerne med ammoniak ved at tilføje en kop sidstnævnte til hver gallon vand. Kæden skal have lov til at suge i mindst 20 minutter, før du tager den ud og skrubber den med en blød børste børste.

Fortsæt med at skrubbe kæden, indtil det ser ud til at være visuelt rent for at rense din motorsav.

2. Olie og rust Beskyt kæden med WD-40

Så du er på sidste trin for at rense din motorsav. Før du sætter kæden på kædesaven igen, skal du først tørre den af ​​for at sikre, at den ikke danner rust over tid. Du kan tage nogle yderligere forebyggende foranstaltninger ved at olie kæden med WD-40.

WD-40 vil sikre, at din motorsav kæde er korrekt smurt og vil have reduceret friktion mellem kæden og styrestangen. Når dette sker, kan motorsaven skære mere jævnt og spinde mere frit. Som følge heraf vil motorsaven producere minimal varme og maksimal effektivitet.

Endelig vil WD-40 også rustbeskytte og afvise eventuelle uønskede forureninger fra din motorsav. Så fortsæt og anvend WD-40 på kæden af ​​din motorsav med en sprøjtepistol eller endda direkte fra selve flasken. Når kæden er smurt effektivt, skal du bruge en ren klud til at fjerne alt overskydende produkt, da det også kan være dårligt for din motorsav.

Der har du det. Med denne nemme 2-trins guide kan du rengøre din motorsav efter hver brug!

Anvendelserne vist og beskrevet for WD-40 Multi-Use Product blev leveret til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

 Tjek vores hjemmeside for mere information, om dens tips og tricks eller du bare vil finde ud af vores produktinformation, du kan finde alt det her.