Har du nogle problemer med din græsslåmaskine? Hvad du har brug er at få den repareret. Til dette skal du følge denne vejledning for at hjælpe dig med at løse problemerne, så lad os komme i gang.

Din motor vil ikke starte

Reparation af din græsslåmaskine behøver ikke at være svært, hvis du har en guide til at hjælpe dig. Hvis din motor ikke starter så skyldes dette problem en række årsager – især hvis græsslåmaskinen er blevet gemt væk i løbet af vinteren. Før vi dykker ind i, hvad der kan være galt med din græsslåmaskine, anbefaler vi dig altid at sørge for at dit tændrør er fjernet eller afbrudt, inden du går videre med reparationerne.

1: Brændstof

Fyldte du tanken med nyt brændstof? Hvis den kører på dampe, så gå ud og fyld den op. Hvis den er fuld, så sørg for at afbryderen til brændstoffet er sat til at åbne.

Almindeligvis er snavs, og forældet brændstof de mest almindelige grunde til at din græsslåmaskine ikke starter. Derfor, hvis din græsslåmaskine blev opbevaret væk med ubehandlet gas tilbage i tanken, så starter din motor ikke og kan endda blive beskadiget.

 2: Rengøring af karburatoren

Græsslåmaskinens karburator skal regulere brændstof og luft i motoren for at teste udstyret. Hvis karburatoren er snavset, vil græsslåmaskinen sandsynligvis begynde at have ydeevneproblemer.

3: Kontroller tændrøret for tændingsproblemer

Snavs, grus eller slukkede tændrør er kendt for at være en ganske almindelig årsag til at motorer ikke starter. Disse bør udskiftes hver anden sæson eller efter ca. 25 timer ved konstant brug.

Overophedning af motor

1: Reparation af din græsslåmaskine – Gør motoren ren

Dette er et vigtigt skridt for at forhindre græsslåmaskinen i at blive opvarmet under brug. Lær hvordan du rengør din græsslåmaskine grundigt og sikkert. Du kan også få fat på en WD-40 til reparation af din græsslåmaskine for at forhindre din græsslåmaskine i at opbygge formationer af rust.

2: Kontroller mængden af olie

Hvis det er nødvendigt skal du blot tilføje frisk olie i motoren. Hvis du ikke ved, hvordan man gør, kunne du sikkert følge brugsanvisningen til din græsslåmaskine.

3: Reparation af din græsslåmaskine – Inspektion for manglende eller ødelagte køleflader

Hvis du mangler kølefliser på din maskine, skal du installere nye dele for en ordentlig reparation af din græsslåmaskine.

4: Er blandingen af brændstof for tynd

Selv om det lyder for kompliceret, er det ret let at inspicere for. Luftbrændstofblandingen kan bestemmes ved blot at kontrollere tilstanden på græsslåmaskinens karburator.

5: Reparation af din græsslåmaskine – Har den en pakning som lækker?

Et andet almindeligt problem ved karburatoren er at det kan have en pakning som lækker- hvilket resulterer i en overophedet motor. Denne pakning skal repareres af en professionel og kan ikke gøres alene.

Med disse tips kan reparation af din græsslåmaskine gøres nemt, og du vil være i stand til at øge brugen af din græsslåmaskine ganske nemt. Samtidig skal du også huske, at sæsonbetonet vedligeholdelse af din græsslåmaskine er vigtig.

Der var nogle tips til en reparation af din græsslåmaskine. Prøv denne vejledning, og fortæl os hvordan du kommer videre.

Anvendelserne vist og beskrevet for WD-40 Multi-Use Product blev leveret til WD-40 Firmaet af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Tjek vores hjemmeside for mere information, om dens tips og tricks eller du bare vil finde ud af vores produktinformation, du kan finde alt det her.