Fjerner rustpletter Fra Badeværelse Tubs

Hvem kan ikke lide brusere, især hvis det er efter en lang trættende dag på arbejde eller du er simpelthen ikke føler sig godt. Intet føles mere afslappende og beroligende end en god blød i badekarret. Men denne sættetid kan vende modsat og blive frustrerende og stressende, hvis karret er rodet. Vi står over for en af disse betingelser, når der er rustpletter lige under vandhanen. Dette rejser behovet for os til straks at lede efter en god rust pletfjerner til at slippe af pletten.

Der findes forskellige typer af badekar fremstillet af forskellige typer, hvis materialer, herunder emalje, akryl og porcelæn. Det betyder, at hver af materialet vil se en anden indvirkning af hver slags af rust pletfjerner kommercielt tilgængelige på markedet. For eksempel kan blegemiddel misfarve akryl badekar.

Derfor har vi bragt dig et par metoder til at rense rust pletter fra badekar. Disse DIY pletfjernere er nemme at lave og let at bruge. Læs til slutningen for en bonus tip.

Brug citronsaft og salt Blanding

Tag en halv kop citronsaft og tilsæt 1-1,5 tsk fuld af salt. Omrør for at blande og danne en opløsning. Dyp en ren klud i opløsningen og anvende løsningen på rust plet på karret. Anvend det grundigt og lad den blive der et stykke tid.

Efter ca. en time, bruger den samme stykke stof for at gnide farvede område efter befugtning det i opløsningen. Denne DIY rust pletfjerner bør tage væk pletten. Hvis den ikke gør, skal du følge det næste trin.

Brug Eddike og Salt Blanding

Eddike indeholder eddikesyre og dermed kan være en god renere til de fleste formål. Tag en halv kop eddike og hæld 2 tsk fulde af salt i det. Omrør for at blande og danne en opløsning. Følg samme procedure som i det første trin.

Brug ren klud til at duppe på pletten og gør det vådt. Lad løsningen ophold på pletten i et stykke tid, og derefter gnide det med det samme klud.

Advarsel: Eddike indeholder syre, som muligvis ikke er egnet til nogle badekar materialer som en rust pletfjerner. Dette bringer som til vores bonus trin.

Bonus drikkepenge! Brug WD-40 som et rust pletfjerner

I nogle tilfælde kan begge de tidligere trin ikke virker. Og selv hvis de gør, kan de skade karbad materiale på grund af deres sure egenskaber. Det er derfor, vi har denne bonus metode til at bruge WD-40, da det er egnet til næsten alle overflader.

Bare spray lidt WD-40 på pletten og lad det stå i 10 minutter. Efter et stykke tid, fugtig en ren klud med sprayen og gnid pletten for at se den forsvinde. Bare husk at fjerne resten, før du får i badekaret!

Tjek vores hjemmeside for mere information, om dens tips og tricks eller du blot ønsker at finde ud af om vores produkt information, kan du finde alt det her.