Hvis du smider dine værktøjer ved siden af ​​hegnet i din græsplæne efter at have brugt dem, er det meget usandsynligt, at de ville vare mere end et par årstider. Dette gør det vigtigt for dig at tage godt af værktøjerne, så du ikke behøver at få dem til at udskifte for tidligt. Derfor er du nødt til at investere tid i opbevaring af haveværktøjer og sørg for at gøre det så effektivt som muligt. For eksempel kan rustbeskyttelse gøre en enorm forskel.

Haveværktøjer af alle typer opbevares på et tørt og sikkert sted. Dette skyldes, at fugt kan forårsage, at de bliver stærkt rustfrie og derefter bliver ubrugelige. Rust kan til sidst korrodere og ødelægge værktøjerne, der gør dem ubrugelige. Desuden kan udsættelse for sollys i længst tid også forårsage revner og kæber, især på håndtagene. Dette gør det muligt at opbevare effektiv værktøjsplads til haven, lige efter at du er færdig med at bruge dem.

Værktøjer, der bruger strøm og mekanik, skal holdes væk fra sol og regn, da de kan miste deres nytte ved at afskrive tidligere. Gummiforseglinger og plastikhåndtag kan bryde i solen, og metalkomponenterne kan fange rust, hvilket gør dem ineffektive. Dette gør dem også vanskelige at starte og forhindre deres ydeevne.

Her er en lille guide til opbevaring af haveværktøjer. Dette vil fortælle dig, hvad du skal gøre for at gemme værktøjerne, når du bruger dem hver gang.

Hold dem samlet på et sted

Det er vigtigt at gemme alle relaterede værktøjer på ét sted. Det samme gælder for opbevaring af haveværktøjer. Dette hjælper dig på flere måder. En af dem er, at du ikke behøver at huske, hvor du har placeret hver enkelt af dem.

Få en hylde til en reol til dine haveværktøjer

Dette er et vigtigt tip til opbevaring af haveværktøjer. Hvis du ikke har en ordentlig hylde eller et stativ til opbevaring af værktøjerne, vil du fortsætte med at miste den ene eller den anden. At have en begrænset lagerplads er en fantastisk måde at holde tingene organiserede på for ikke at miste dem.

Et godt sted at installere hylden er din garage, da det er et sted, der er sikkert og dækket for at beskytte værktøjerne mod sol og regn.

Rengør før du lægger dem til opbevaring

Det er vigtigt, at alle værktøjer rengøres, før du lægger dem i din haveværktøjsopbevaring. Dette skyldes, at snavs, snavs og planterest, som sidder fast på dem, kan sylle værktøjerne og gøre det svært for dig næste gang du tager dem ud.

Rustbeskyttelse kan hjælpe med at stoppe snavsopbygningen, der kan forårsage alvorlig korrosion af dine værktøjer. Dette bringer os til det næste og det sidste punkt.

Smør og beskyt mod rust

Når du er færdig med at rense værktøjerne før opbevaring, skal du smøre alle værktøjer, især de bevægelige dele. Til dette er en fantastisk mulighed WD-40. Først sprøjtes det på hængslerne og bevægelige dele af værktøjerne. Sprøjt det hele over værktøjerne for at beskytte dem mod fugt og rust.

Anvendelserne vist og beskrevet for WD-40 Multi-Use Product blev leveret til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når der anvendes WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Tjek vores hjemmeside for mere information, om dens tips og tricks eller du bare vil finde ud af vores produktinformation, du kan finde alt det her.