Hvis du har metalmøbler i din have, skal du også beskytte den mod rust. Rustbeskyttelse er nødvendig, hvis du vil holde dine metalhave møbler ser godt ud i lang tid. Ikke kun er metalmøblerne attraktive, men det kræver også minimal vedligeholdelse at vare i flere år. Mens det står godt for vejrændringer og andre miljøkatastrofer, er det tilbøjeligt til at ruste. Dette er et af de største problemer, man står over for med havemøbler. Hvis du vil holde dine havemøbler beskyttet mod rust, skal du følge nogle rustbeskyttelsesteknikker til dine havemøbler.

 

Prøv disse tips og beskyt dine møbler:

 

Hold Møblerne Tørre for Rustbeskyttelse

Den første ting at holde dit havemøbler beskyttet mod rust er at holde det tørt. Rustningsprocessen gøres lettere, når fugt og vand sætter sig på dine metalmøbler. Mens metalmøbler er meget mere modstandsdygtige over for virkningerne af vand og fugt end træmøbler, er det bedre at holde det så tørt som muligt. Møblerne vil ruste, hvis du lader vand sidde på det i længere tid. Tør af vand, så snart du bemærker for at forhindre rust.

 

Hold møblerne dækket

En anden måde at holde dit havemøbler beskyttet mod rust er at holde det dækket med polstring. Ikke alene vil det klæde møblerne, det vil også forhindre det i direkte kontakt med miljøelementer. Med reduceret udsættelse for fugt og varme forbliver møblerne beskyttet mod rust.

Omhyggelig opbevaring for rustbeskyttelse

Mens havemøblerne er beregnet til at blive udendørs, kan du holde det inde, hvis det ikke er i brug. For eksempel, hvis du ikke bruger havemøblerne om vinteren, kan du holde det væk fra miljømæssige elementer. Dette forhindrer det i at møde hårde elementer og forhindrer det i at blive rusten. Hvis du ikke ønsker at holde det indendørs, skal du købe et stort møbeldæksel til at dække det.

 

Pastavoks til rustbeskyttelse

Pasta voks har vandfaste kvaliteter. Derfor kan det være praktisk, når det gælder beskyttelse af havemøbler mod rustning. Anbring pasta voks på møblerne efter rengøring grundigt. Dæk hele møblet i pasta voks ved hjælp af en bred pensel. Det vil holde dine havemøbler beskyttet mod rustens udseende og udbredelse. Når voksen er tør, skal du dække møblerne i polstring, inden du lægger den ud i det åbne.

Regelmæssig smøring

Rust er meget mindre tilbøjelige til at dukke op på smurte overflader end på rug flader. Prøv at smøre en regelmæssig del af dine møbler vedligeholdelsesforanstaltninger. Det vil gøre underværker. WD-40 er et godt smøremiddel til metal. Disse enkle, men effektive tips kan hjælpe dig med at beskytte dit havemøbler mod rust. Prøv dem og se resultaterne for dig selv.

Anvendelserne vist og beskrevet for WD-40 Multi-Use Product blev leveret til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

 

Tjek vores hjemmeside for mere information, om dens tips og tricks eller du bare vil finde ud af vores produktinformation, du kan finde alt det her.