Hvorfor skal jeg bruge rustfjerner?

Rustfjernere bruges til at fjerne ætsende ar fra dine værdigenstande. Det er lettere end det lyder.

Videnskabeligt er rust jernoxid. Det forekommer, når en forbindelse, der består af jern, bliver udsat for ilt i lang tid. Fugt, som normalt er en faktor i form af vand, fremskynder denne proces.

Det ruster ikke blot genstandene i øjnene, men de kan også være meget skadelige for overfladen af dine værdigenstande. Jo længere disse objekter holdes ubehandlet, jo mere korrosion vil der være. Til sidst bliver de fuldstændig spist væk og efterlader uhyggelige huller over metaloverfladen.

Dette behøver ikke at være tilfældet for din værdigenstande. For at bekæmpe disse problemer vil vi introducere dig til nogle rustfjernere. De kan nemt bruges hjemme. Her er de:

Eddike kan bruges som rustfjerner

Dette er en stærk rustfjerner, fordi den består af eddikesyre eller citronsyre. Dyp dine skruer i eddike for at fjerne rust effektivt. Ca. en halv liter af denne naturlige rustfjerner virker fantastisk, og vi anbefaler, at du bruger hvid eddike eller æblecider. Objekter bør være ideelt placeret i denne kraftige væske i cirka en dag for at opleve de bedste effekter.

Citron som rustfjerner

Hvis du har problemer med at fjerne rust fra berørte komponenter, skal du få noget albuefedt for at få arbejdet færdigt. Nu skal du raide dit køkken til lime eller citron og noget salt.

Salt skal gnides på det berørte område, og når det er blevet overtrukket grundigt, kan du gå videre og klemme din kalk eller citron over saltet. Klem så meget saft ud som muligt, og lad denne kraftige rustfjerner gøre jobbet i 2 til 3 timer. Når tiden er gået, skal du fortsætte og skrubbe laget af. Du vil bemærke, at rusten kommer let ud. Det er det, en god rustfjerner gør.

Gå til dit vaskerum

Hvis du af en eller anden grund ikke kan få din hånd-på-citroner eller eddike, er vi sikker på, at du vil have en tandbørste og noget bagepulver praktisk. Alt du skal gøre er at hælde lidt bagepulver i en skål, og derefter hælde tilstrækkeligt vand i det til at danne en pasta. Denne pasta skal være tyk nok til, at den ikke løber, men skal heller ikke smuldre væk.

Når du har fået denne rustfjerner klar, kan du anvende dette over det berørte område og lade det blive der i et par timer. Når denne gang er gået, bør du bruge tandbørsten til at skrubbe væk ved rusten. Voila, metaloverfladen bliver så god som ny.

Fjernelse af rust er let som en, to og tre. Du har bare brug for de rigtige rustfjernere i dit arsenal.

WD-40 gør jobbet til at virke endnu nemmere end alt ovenfor ved at hjælpe med at fjerne rusten uden en masse albuefedt. Prøv at bruge nogle og lad os vide, hvad dine resultater er. Læs altid producentens retningslinjer først og anvend ikke WD-40 nær noget, der kræver friktion, dvs. hjul.

Anvendelserne vist og beskrevet for WD-40 Multi-Use Product blev leveret til WD-40 Firmaet af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Tjek vores hjemmeside for mere information, om dens tips og tricks eller du bare vil finde ud af vores produktinformation, du kan finde alt det her.