Terrassedøre spiller en vigtig rolle for at holde din baggård sikker, så det er selvfølgelig vigtigt at sikre, at døren låser og låser fungerer korrekt. Det er normalt, at affaldet bliver anbragt inde i patio dørlåse mekanismer eller endda for låse at bryde ned med alder og brug. Uanset tilstanden på disse døre skal du vide, hvordan du udskifter dørlåse på terrassen. Så hvorfor ikke lære at gøre det på forhånd? Det er ret nemt, og alt hvad du behøver er en Philips skruetrækker og en erstatning for din dørlåse. Alt du behøver at vide er at lære de følgende 4 trin, som vil fortælle dig, hvordan du erstatter patio dørlåse effektivt.

Sådan erstattes terrassedørlåse – Inspektion af låsen

Det allerførste skal du være for at inspicere låsen. Ofte kan du opleve, at disse terrassedøre anvender flere pin tumblers, der også findes i normale døre. I disse typer dørlåse kan desværre nemt komme ind i snavs. Som følge heraf bliver mekanismen inde i disse dørlåse fastgjort. Alt du skal gøre er at indsætte en grafitpen inde i låsen og klemme i smøremiddel i terrassedørlåsen. Dette kan medvirke til at løsne forurenende stoffer inde i dørlåsen.

Smøremiddel din låse ved hjælp af nogle WD-40

Bortset fra dette arbejder nogle terrassedøre ved hjælp af nogle indskæringer, der bevæger sig op og ned. Disse typer dørlåse oplever de samme slags affaldsproblemer og skal behandles på samme måde. Hvis du ikke ved, hvordan du udskifter dørlåse på terrassen, kan du prøve at bruge smøremidler som WD-40 for at se om låsen kan repareres.

Sådan erstattes terrassedørlåse – Fjernelse af låsekroppen

Den næste ting du skal overveje, er at fjerne låsekroppen. Hvis smøre patio dørlås ikke fungerede, så er det et tegn på, at dørlåsen skal udskiftes. Her skal du få fat i en god skruetrækker og fjern skruen øverst på låsen. Når dette er sket, skub låsen ud af sit sted og lad det hænge fra den nederste låse.

Når låsen er fjernet, vil du se nogle monteringsskruer, der bruges til at holde terrassedørlåsen på plads. Skru dem og træk låsen på døren. Tag denne lås til din lokale hardware butik for en erstatning. Dette kan være effektivt med, hvordan man udskifter terrassedørlåse.

Installer låsecylinderen og fastgør låsen igen

Når låsen er fjernet, vil du se nogle monteringsskruer, der bruges til at holde terrassedørlåsen på plads. Skru dem og træk låsen på døren. Tag denne lås til din lokale hardware butik for en erstatning. Dette kan være effektivt med, hvordan man udskifter terrassedørlåse.

Sådan udskiftes terrassedørlåse – Test igen

Når du har købt udskiftningslåsen, skal du sætte den på plads på din terrassedør. Træk nu fast monteringsskruerne og inden du fortsætter – sørg for at vægtstangen og låseknappen fungerer som de skal. Hvis du tror, ​​at de fungerer som de skulle, så bevæg dem på låsen på terrassedøren.

Den sidste ting du bør overveje, hvordan du udskifter terrassedørlåse, er at udnytte al denne viden. Test det. Sørg for, at låsearmen fungerer godt, og om skydedøren er umulig at åbne, når låsen er i indgreb.

At lære at udskifte terrassedørlåse behøver ikke at være så svært. Forhåbentlig har denne vejledning hjulpet dig og opfordrer dig til at reparere din ødelagte dørlås. Når behovet opstår, vil du ikke skulle google hvordan du erstatter terrassedørlåse igen.

Tjek vores hjemmeside for mere information, om dens tips og tricks eller du bare vil finde ud af vores produktinformation, du kan finde alt det her.