Hvem elsker ikke kaffe, bortset fra te-elskerne selvfølgelig! Lige meget hvor meget du muligvis elsker kaffe, må du være enig i at det at spilde kaffe er en af de værste ting som kan ske. Hvorfor? Fordi disse pletter kan være svære at få af. For at gøre livet for alle kaffedrikkerne nemmere, er der her nogle metoder som kan bruges til at fjerne kaffepletter:

Den gode gamle øl

Har du spildt noget af din yndlingskaffe på dit dyre tæppe? Hvis du har, så er der ingen grund til bekymring, for øllen står ved din side. Var du fastømmeret i den ide om at øl kun var til for at få din adrenalin op at køre nede på den lokale bar? Øl har faktisk en evne til at fjerne kaffepletter fra dit tæppe. Alt du skal gøre er at hælde en lille smule øl på pletten og give det tid til at udføre sin magi. Skrub øllen ind i materialet på tæppet meget forsigtigt. Du er nødt til at gentage processen et par gange, og så vil kaffepletten til sidst forsvinde. Men ved du hvad den største ulempe ved denne proces er? At du vil spilde noget kvalitetsøl på noget så ubetydeligt som en kaffeplet!

Brug salt

Er du på café for at få kaffe med en gammel ven, og har et vigtigt forretningsmøde inden for den næste halve time? Har du ved uheld spildt kaffe nedover din skjorte, fordi du ikke kunne forholde dig stille efter din ven fortalte dig DEN joke? Har du lige netop indset at du vil deltage i mødet med en kaffeplet på skjorten? Der er kun et spørgsmål at stille sig selv: Er der noget salt i nærheden? Hvis ja, så har du heldet med dig. Alt du skal gøre et at hælde salt over kaffepletten i en tilpas mængde, og lade det synke ind i materialet. Når først saltet har fået en chance for at virke, skrub det af med en serviet. Denne metode vil ikke fjerne pletten fuldstændigt, men det VIL mindske synligheden af pletten og undgå at den spreder sig.

Tag noget af den lugtende hvide eddike ud

Hvid eddike kan effektivt fjerne kaffepletter som muligvis er kommet på dit tøj. Denne proces vil afhænge af hvor slem kaffepletten er. Hvis pletten er lille og begrænset til et lille spot på dit tøj, så er du nødt til at dubbe pletten med et håndklæde som er blevet fugtet ind i hvid eddike, før du kommer den i vaskemaskinen. Hvis kaffepletten er af en større slags, rådes du til at lade dit materiale ligge i blød natten over i tre dele eddike og en del vand. Læg materialet ind i vaskemaskinen og næste morgen vil kaffepletten med alt sandsynlighed være væk. Du bør vide at hvid eddike lugter grimt – for at sige det mildt. Hvis du ikke er god til den slags lugt er det muligvis ikke løsningen for dig!

Vådservietter er mere brugbare end du måske kan forestille dig

Hvis du lige har spildt noget kaffe, men har et barn derhjemme så har du bogstaveligtalt heldet med dig, da du med stor sandsynlighed har en æske stående med vådservietter til brug. Vådservietter et virkelig godt værktøj til at fjerne kaffepletter, især på tæpper. Hvorfor? Fordi de kan absorbere, både væske og pletter. Troede du at vådservietter kun kunne bruges til børn? Alt du skal gøre er at skrubbe kaffepletten med en vådserviet og du vil være i stand til at se kaffepletten forsvinde indtil den ikke eksistere længere!

Magien bag WD-40

Faktum af at gode gamle WD-40 kan bruges til at fjerne kaffepletter, burde ikke komme som en overraskelse for størstedelen af befolkningen med henblik på hvor brugbart det er i mange tilfælde. Hvad der differentierer WD-40 fra de andre alternativer er at den ikke kun fjerne kaffepletter fra bluser, bukser og tæpper, men også læder, gulvbrædder og bordflader. Det er et stort plus at have den, syntes du ikke?

Uanset hvad slags materiale din kaffeplet er kommet på, skal du blot sprøjte en smule WD-40 på pletten, give det noget tid til at virke og skrub det af med en ren klud, eller kom det i en vaskemaskine. Og… det er det! Dette vil med sikkerhed fjerne næsten alle former for kaffepletter som nok gør ondt at se på. Det er vigtigt at vide at du ikke blot kan fjerne kaffepletter med denne spray. Den er i stand til at give dig meget mere. Så gør jeres liv nemmere og hav altid en dåse eller to af WD-40 tilgængeligt!