Du kan fjerne malingspletter fra flisegulve med en smule knofedt. Alle slags pletter kan fjernes ved hjælp af naturlig eller varm rengøring. Uanset hvor forsigtig du er med dine flisegulve, kan der sagens ende maling splatter på dine smukke fliser. Selv de mindste maling splatter kan ses en kilometer væk, og det er her du begynder at tænke for dig selv, at du er nødt til at gøre det hele om igen. .

Det er dog ikke nødvendigt. Du har bare brug for et par Gør- det- selv-tips til, hvordan du fjerner malingspletterne fra flisegulvet selv. Her er nogle professionelle tips:

Professionelle tips til, at fjerne malingspletter fra flisegulve

Den allerførste ting, man skal overveje, er, om malingsspildet stadig er vådt, har tørret ud eller er meget stædigt. Når dette er klarlagt, kan du vælge en af følgende metoder.

Mulighed 1

Den nemmeste metode blandt dem alle på vores liste er, at tørre pletterne væk, mens de stadig er våde. Så snart du har spildt noget over dine dyrebare fliser, skal du få fat på en våd klud og bruge den til at fjerne malingen med det samme. Dette skal muligvis gøres et par gange, før du er helt tilfreds med resultatet. Du kan også bruge lidt sæbevand til, at skylle kluden med og tørre de resterende rester væk.

Mulighed 2

Hvis malingspletterne er tørret, er du formentlig nød til, at skrabe dem af. Du skal bruge et barberblad til at skrabe resterne af dit flisegulv. Hold bladet i en 45-graders vinkel og skrub forsigtigt overfladen på flisen. Dette virker somregel på næsten alle slags fliser. Brugen af en smule sæbevand kan muligvis også fremskynde processen.

Mulighed 3

Hvis intet af ovenstående ser ud til at virke, kan din sidste udvej være WD-40. Dette produkt fås i de fleste byggemarkeder og er helt sikre, at bruge på egen hånd. Dette produkt vil ikke kun fjerne normal spild, men også effektivt fjerne de mest stædige mærker med maling på dit flisegulv. Alt hvad du skal gøre er, at sikre dig, at det område, du planlægger at arbejde på, er godt ventileret. Det skal du gøre for, at sikre, at produktets lugt ikke giver dig kvalme i længere perioder. Nu kan du kaste dig ud i, at fjerne malingspletter fra flisegulve, når du har spildt. Der vil aldrig være behov for udskiftning af fliser eller noget, der giver dig hovedpine. Dit hjem vil være smukt på ny, og malingen vil side der, hvor den er beregnet til at sidde- på væggene og ikke på dine flisegulve.