Har du længes efter at fjerne maling fra flisegulve? Nå, du er kommet til det rigtige sted. Det behøver ikke at være så hårdt. Læs denne artikel for at hjælpe dig med at løse dette problem. 

Fjern maling fra flisegulve 

Metode 1: skrabning 

Trin 1 

Først skal du omhyggeligt skrabe maling på et lille område. Brug blide streger, og hvis malingen synes at komme ud uden nogen skadelige glazes, så Fortsæt med hele gulvet. 

Hvis du imidlertid bemærker en revne i glasur, så er denne metode ikke den bedste løsning for dig. 

Trin 2 

Når du er færdig med al skrabning, dæmpe en klud med noget vand og begynde at tørre fliserne ren. Du kan gentage processen fra skrabning, indtil du er tilfreds med resultatet. Hvis de ikke kommer ud, kan du gå videre til metode 2. 

Metode 2: Brug WD-40 til at fjerne maling fra flisegulve 

Hvis du har fundet, at malingen er for stædig, og det kan beskadige dine fliser, så vil vi meget anbefale brugen af WD-40. WD-40 kan hjælpe dig med at fjerne maling fra flisegulve.  Test på et lille område i første for at se resultater, før du bruger det på hele gulvet. 

Tilsvarende, for fliser, der er ældre end 20 år, bør du helt sikkert vælge WD-40. Sørg for, at det område, du arbejder i, er godt ventileret. Dette kan gøres sikker ved at betjene fans og åbne vinduerne. WD-40 vil efterlade en film på gulvet, som du bliver nødt til at vaske af med sæbevand. 

Fjern maling fra flisegulve 

Trin 1 

For at fjerne maling fra flisegulve, bør du prøve at bruge nogle husholdningsrengøringsmidler eller nogen hjemmelavede dem såsom vand og hvid eddike løsning. Test altid rengøringsopløsningen på et lille område før hele gulvet. Når gulvet er rengjort, tørres gulvet med en klud, der er blevet fugtet med vand for at neutralisere gulvet. 

Trin 2 

Test gulvet ved at anvende nogle WD-40. Brug en ren klud til at anvende noget af dette produkt på fliseoverfladen. Brug instruktionerne på emballagen til at bestemme, hvor meget der skal bruges, og hvor længe det skal have lov til at sidde. 

Trin 3 

Når produktet er blevet påført, kan du begynde at skrabes på de berørte overflader ved hjælp af en plastik skraber. Hold skraberen i en vinkel på 45 grader, og begynd at fortsætte med at fjerne malingen. Hvis du opdager, at nogle dele af flisen har modtaget glasur skader, så er du måske nødt til at lakering din gulvfliser. 

Trin 4 

Når du opdager, at du er tilfreds fra resultatet, gå videre og rense overfladen af gulvet med nogle sæbe og varmt vand og en ren og tør klud. 

 

Så nu skal du hvordan du fjerner maling fra flisegulve. 

 

De anvendelser, der er vist og beskrevet for WD-40 multi-use-produktet, blev leveret til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 selskab og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 selskab. Der bør udvises sund fornuft, når WD-40-virksomhedens produkter anvendes. Følg altid instruktionerne og Vær opmærksom på eventuelle advarsler trykt på emballagen. 

 

 

Tjek vores hjemmeside for mere information, uanset om dens tips og tricks eller du bare ønsker at finde ud af om vores produktinformation, kan du finde alt det her.