10 måder at bruge WD40  på denne vinter

For mange mennesker er vinter den BEDSTE tid på året. Dog kan selv de ikke benægte, det faktum at vinter kommer med en del ekstra forpligtigelser. Sådanne udfordringer har potentiale til at ødelægge vintersæsonen hvis de ikke bliver håndteret ordentligt. Det er her kommer ind i billedet. Sådan kan WD-40 komme dig i forkøbet denne sæson:

Gør dine sko vandfaste

Er du i tvivl om hvorvidt du kan have dine sko på ude i sneen? Er du bekymret for at sneen potentielt kan ødelægge dine flotte træningssko? I dette tilfælde kan du glæde dig over ikke at skulle investere i en ny, dyr, vandfast spray. Hvorfor? Fordi den gode gamle WD40 står ved din side.

Alt du skal gøre er at sprøjte WD40 ud over dine sko, og træde ud med dem på i sneen. Du vil muligvis skulle gensprøjte skoene, alt afhængigt af hvor ofte du har dem på ude i sneen. Giv det et forsøg ved at sprøjte et skud på dine sko, og se for dig selv!

 Forebyg ophobning af sne

Er der en stor snestorm på vej nær dig? Hvis svaret er ja, bør du være forberedt, ikke? I blandt de mange forberedelser du skal lave, er en af dem at forsikre at sneen ikke hober sig op, ude foran dine vinduer. Mens der er mange løsninger på problemet, vil brug af WD-40 ude på dine tagudhæng og vinduer være den nemmeste løsning. Et enkelt sprøjt af WD-40, bør være nok til at forebygge en ophobning af sne!

Fjern voks fra dine tæpper

Hvad ville feriesæson være uden jul? I takt med juletiden kommer også ulykker som kan ødelægge dine gulvtæpper. Såsom voks fra et julelys, eller ved et uheld at tabe lim udover det. Det er her WD-40 kommer ind i billedet med dets evne til at fjerne voks og lim fra dine tæpper. Med WD-40 kan du nyde din ferie som den bør nydes!

Hold dine fuglehuse fri fra egern

Vinter er den tid på året hvor alle arter – mennesker som dyr – søger efter ly. Egerne er ingen undtagelse – i deres søgen efter ly, vil de ofte bosætte sig i dine foderhuse til fuglene. Ligegyldigt hvor nydeligt et syn det måtte være, vil fuglehuset ikke kunne opholde fodret til fuglene med egernene som tilflyttere. Hvis du sprøjter WD-40 på toppen af foderhuset, vil egerne ikke kunne finde det. Men det anbefales dog stadig at du gør noget godt for de små egern.

Forebyg hvepsebo

Hvis du bor i et hus som hver vinter og forår må leve med hvepsebo, så er WD40 lige det som du har brug for. Sprøjt WD40 under taget og gerne inde under andre områder hvor du normalt ville finde hvepsebo. Og voila! Du vil ikke blive generet af hvepse i et helt år, da sprayens virkning holder helt op til et år. Dette vil og også garantere at du ikke skal tage hvepseboerne ned, hvis de allerede er blevet bygget. Har du nogensinde overvejet hvordan det ville føles at få dit hus kvast sammen?

Adskil drikkeglas som har sat sig fast

I løbet af vinteren hvor temperaturen begynder at falde, vil du måske opleve at række ud efter et glas, for blot at finde ud af at et andet glas har sat sig fast til det. Hvad gør du under sådan en situation? Hvis dit svar er: ”benytte min styrke!” Så lad os lige tage et kort øjeblik og synge halleluja for begge dine drikkeglas. Det anbefales hellere at du sprøjter WD40 mellem glassene, venter et øjeblik og så forsigtigt trækker glassene fra hinanden. Husk dog at vaske glassene bagefter!

Opbevaring af unyttige genstande

Vinter er en tid hvor mange af dine nipsting og pyntegenstande – såsom havepynt eller dekoration til altanen – ikke længere skal benyttes. For at beskytte disse genstande bedst mod rust, anbefales det at du sprøjter dem over med WD40 og derefter putter dem væk til opbevaring, indtil de skal bruges igen!

Rens genstridige kaffepletter

En overordnet diskussion om vinter, ville være ufuldkommen uden at nævne kaffe – ikke? Der lader til at være en forunderlig romance mellem lavere temperaturer og forkærligheden for kaffe, hvis du forstår mig ret. På trods af det, er der altid en chance for at spilde kaffe på tøjet, ikke? Det er her WD40 kommer ind, for det kan bruges til at fjerne kaffepletter dit tøj og tæpper. Kom af med kaffepletter på ingen tid med WD40!

Fjern Proteser

Hvis du går med proteser så har du en ide om hvor svære de er at tage af, særligt i løbet af vinteren. Her kan WD40 også hjælpe dig på vej. Hvis din protese nogensinde sidder fast, sprøjt sågar WD40 i koblingen og den vil med lethed komme af.

Fjern gammel voks fra snowboards

Vinteren er tiden til at få dine ski og snowboards taget frem – ikke? Det er dog til gengæld nødvendigt at få fjernet voksen fra dem. For at gøre dette, sprøjt WD40 på og skrap den med en akrylskraber. En børste kan derefter bruges til at rengøre skiene eller snowboardet videre.

Så forbløffende som det end lyder, er disse brugbarheder kun toppen af isbjerget, i forhold til hvad den gode gamle WD40 spray kan tilbyde. Med dette taget i betragtning, hvilken begrundelse kunne du om muligt have for ikke at have en dåse eller to tilgængeligt denne vinter?