Vand forskydning svidunderet – WD-40

Ah! WD-40 og vand forskydning er en sand kærlighedshistorie, som jeg ikke ved hvordan jeg skal forklare. Og hvordan kunne jeg? For de eneste to bogstaver i navnet på den lille magiker er akronymer for ”Vand Forskydning”. Man bør bruge poesi for at komme ord på så ren en affære.

WD-40 gør hvad den påstår. Selvom der er mange myter som er blevet associeret med produktet, generelt af folket – såsom at WD-40 kan kurere gigt – er fortællingen om vand forskydningen på ingen måde en myte. For at sige det rent ud: WD-40 er en fantastisk vand forskydningsspray.

De siger at du kun har brug for to ting her i livet: gaffatape og WD-40. Hvis der er noget som bevæger sig uden det er meningen kan gaffatape være din redning; hvormed hvis noget ikke bevæger sig, men det er meningen, så vil WD-40 redde dagen. Som vi alle ved kan vand forsage gener i mange ting, uanset hvad det gør for os mennesker. Her er nogle af de ting som vand forskydningssprayen kan bruges til:

Forebygge rust og korrosion

Hvem hader ikke synet af rustent metal og korroderet overflader? Forestil dig ar få en ny metallisk udstillingsgenstand til din dagligstue og så indse et par dage senere at den vil blive gul indefra med tiden, indtil rusten har spist det op indefra, fuldstændigt. Selvom der skal tages hensyn når du køber metal, er det også sandt at fugt er den egentlige grund til rust.

Så hvad end dit metal ruster eller ej, vil det afhænge af om det er beskyttet fra fugt – eller vand. Det er her WD-40 kommer ind, for dens vand forskydningsfunktion forebygger ikke kun metal fra korrosion, men har også evnen til at komme af med plagen, i tilfælde af at det allerede er opstået. WD-40 Smart Straw er blevet udviklet præcist til dette formål. WD-40 Smart Straw har en to-slagsspray, så du vil aldrig ramme forkert.

Få fugt væk fra el-værktøjer

Når det kommer til el-værktøjer, tror jeg vi alle kan blive enige om at vand er fjende nummer et. Vand ødelægger ikke kun kredsløbet i el-værktøjerne, men det forsager også farer, såsom korte kredsløb. WD-40 kan bruges til at reducere risikoen af fugtinducerede korte kredsløb.

WD-40 Smart Straw er brugbart i sådan en slags situation, fordi den giver fleksibilitet til at sigte efter det du går efter, uden at fejle.  Sådan en korrekthed er essentiel når det kommer til at forskyde vandet  inde i kredsløbene. WD-40 ser dog ud til at have alt basis dækket.

Forebyggelse af oxidation på batteriterminaler

Hvad end det er sket på grund af din uopmærksomme hældning ned i dine batterirum eller af en anden grund – så skaber oxidation på batteriterminaler gene. Vi har alle overværet en scene hvor en bilist prøver at starte sin bil på bedste vis, uden held, ikke? Mere end ofte skyldes dette korrosion på batteriterminalerne.

Der er mange måder som bruges for at komme af med rust på batteriterminaler, men der er ikke mange metoder som forebygger dem fra at korrodere til at begynde med. Og så kommer WD-40 ind i billedet.

WD-40 kan også bruges til at forme et beskyttende lag på overfladen af terminalerne. Dette vil forebygge fugt fra at nå dem til at begynde med, og sikre at der ikke er noget korrosion som kan forhindre din bil i at starte.

Fordelen ved vand forskydningssprays kan ikke benægtes. Om du så snakker om at beskytte dine metaller fra korrosion, eller sikre at rust ikke spiser dine metaller op, vil du indse at WD-40 kan klare det hele. Det er sandt at WD-40 har over tusinde brugbarheder, og det kan ikke benægtes at de fleste af dem stammer fra WD-40s evne til at forskyde vand.

https://en.wikipedia.org/wiki/Displacement_(fluid)