Messing er nu det valgte metal i indretningens verden – hvad enten det er til belysningsformål eller til ethvert kunstgenstande. Derfor er det vigtigt, at folk kender alle tip og tricks om, hvordan man rengør og polerer messing for en høj glans.

Uanset om du har købt dig selv nogle skabstrækker eller en vintage lampe, kan du læse videre for at lære at få disse objekter til at se bedst ud.

  1. Messing Polering: Bedøm stykkets tilstand

Før du kan gå videre og polere messing, skal du kontrollere, om det er lakeret. Lak bruges til at forhindre pletter på disse stykker. Så hvis du ser, at den skinnende belægning mangler eller er slukket nogle steder, betyder det, at emnet er lakeret. Hvis dette er tilfældet, kan du kun føre dit stykke til en metalraffineringsmaskine. Når dette er gjort, er det klar til de næste trin.

  1. Messing Polering: Påfør en polskur af høj kvalitet

For at fjerne misfarvning på dit stykke skal du bruge et produkt, der er specielt fremstillet til polering af messing. Du skal følge den givne instruktion af produktet og bruge blødt materiale i processen. Vi anbefaler, at du bruger ethvert strikket bomuldsmateriale som det, der bruges i en undertrøje.

Nogle gode messingpudsemidler inkluderer:

  • Blå magi
  • Wrights messing polsk
  • Twinkle messing & kobber rengøringssæt
  • Bar Keepers Friends
  • Brasso

 

  1. Messing Polering: Den naturlige vej

Hvis du ønsker DIY, kan du endda polere messing ved hjælp af bagepulver, citron eller salt. Proceduren i disse metoder er ganske den samme, men det sparer nogle penge, mens det også kræver lidt albue fedt.

Citron og bagepulver

Her bliver du nødt til at blande saften fra en halv citron til cirka en teskefuld bagepulver. Denne blanding omrøres, indtil den er gjort til en pasta, og denne skal påføres på messingen med en blød klud. Hvis plettet på stykket er betydelig, skal du lade denne blanding sidde på stykket i cirka 20 minutter. Efter denne anbefalede periode skal stykket skylles og tørres.

Citron og salt polering

I denne proces skærer du en citron i halvdelen og dækker et af tværsnittene med cirka en tsk salt. Dette citronstykke skal derefter gnides på plettet, mens det presses for at frigive juice. Til sidst bliver du nødt til at skylle og tørre stykket. Begge disse processer kan gentages, hvis plettet stadig er til stede.

  1. Messing Polering: Lad messingalderen grådigt

I de fleste tilfælde af antikke stykker tilføjer plettet kun mere skønhed til genstanden. Med erfaring vil du lære, at nogle smukt patinerede genstande bliver forringet på grund af beslutningen om at gendanne dem. Hvis dette ikke er tilfældet med dine dekorstykker, ved du nu, hvordan du effektivt polerer messing.

  1. Messing Polering: WD-40

En anden mulighed er at prøve nogle WD-40 for at beskytte og polere messing og guld. Alt hvad du skal gøre er at sprøjte nogle WD-40 på dens overflade, bruge en klud og rengøre messingen, indtil den får sin glans tilbage.

Brugen vist og beskrevet til WD-40 Multi-Use Product blev leveret til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling om forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft skal udøves, når du bruger WD-40 Company-produkter. Følg altid instruktionerne, og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

 

 

Tjek vores websted for mere information, uanset om dets tip og tricks eller bare vil finde ud af om vores produktinformation, kan du finde alt det her.