Hvis du ikke ved, hvordan du rengør din motorsav så er det en god ting, du læser denne artikel. Rengøring af motorsav kan forlænge deres brugstid for alle de kommende år. Dette skyldes, at alle former for unødvendig slitage tørres af udstyret. I slutningen af det hele, vil din rene motorsav køre mere jævnt end nogensinde før. 

Vær altid forsigtig, når du håndterer en kædesav og bruger beskyttelseshandsker. 

 

Sådan rengør du motorsav trin 1 

Godt for det første bør du placere motorsav på et stabilt arbejdsbord og i en sikker position. Bunden af motorsav skal være fladt mod dit bord og sørg for, at kæden er væk fra alt. Hvis du arbejder med en elektrisk motorsav, skal du sørge for, at den ikke er tilsluttet strømkilden. 

Trin 2 

Nu, for at du skal vide, hvordan du rengør din motorsav-skal du fjerne kæden fra motorsavens styrestang. Sørg for at rengøre bar rille. For at gøre det, skal du først justere knappen, der slacks kæden tabe, indtil det nemt kommer ud. Sæt kæden til side på din arbejdsstation og Begynd at rense alt snavs i kæden. 

Sådan rengør du din motorsav trin 3 

Når alle de synlige snavs er ude af kæden, vil du nødt til at suge kæden i nogle vand og ammoniak løsning i omkring 10 til 20 minutter. Når den er gennemblødt, skal du rengøre kæden med en børste, indtil du tror, at alt fedt og snavs er blevet fjernet. 

For at gøre denne rengøringsløsning skal du kombinere 1 kop husholdnings ammoniak med 1 gallon vand i enhver plastik spand. Sørg også for, at du arbejder i et godt ventileret område, når du arbejder med ammoniak. 

Trin 4 

Når alt skidt og snavs er fjernet, skal du begynde at skylle kæden med rent vand og derefter tørre den af med en ren klud. Nu hænge kæden til lufttørre det eller lad det tørre naturligt. Afhængigt af luftfugtigheden og varmen, hvor du bor, kan denne tørreproces tage et par timer.  

Trin 5 

Sådan rengør du din motorsav-med WD-40 

Endelig, før du sætter kæden tilbage i din motorsav du bliver nødt til at smøre det. Vi anbefaler, at du får dig nogle WD-40 og bruge den til at smøre din rene kæde. Før du genmonteres kæden i motorsav, skal du tørre alt det overskydende af og derefter sætte det i styre bjælken igen. 

Du bør give det en gå nu, at du ved, hvordan man tager sig af din motorsav. Du bør bemærke nogle forskelle. Du er velkommen. 

 

De anvendelser, der er vist og beskrevet for WD-40 multi-use-produktet, blev leveret til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 selskab og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 selskab. Der bør udvises sund fornuft, når WD-40-virksomhedens produkter anvendes. Følg altid instruktionerne og Vær opmærksom på eventuelle advarsler trykt på emballagen. 

 

 

Tjek vores hjemmeside for mere information, uanset om dens tips og tricks eller du bare ønsker at finde ud af om vores produktinformation, kan du finde alt det her.