Ved du, Sådan du rengøre dørskinner? Hvis du ikke renser glideskinnerne, kan de være vanskelige at åbne og lukke. Rengøring af din patio dør spor en gang om ugen ved lejekontrakt kan reducere opbygning af snavs.

Sådan rengøre du dørskinner: Trin 1

Først skal du åbne dine terrassedøre og løfte alle de større stykker snavs eller snavs ved hjælp af dit vakuum. Du behøver ikke dette kraftigt – bare sørg for, at sporene er synligt rene.

Sådan rengøre du dørskinner: Trin 2

Bland nu omkring 240 ml vand med dit valg af ikke-slibende rengøringsmiddel. Hæld kun nogle få dråber produkter såsom opvaskemiddel eller lignende produkt i varmt vand og bland godt.

Trin 3

Når du tror, ​​at du har skrubbet nok, kan du bruge nogle tørre papirhåndklæder eller klude til at tørre dørskinnerene. Hvis du stadig kan finde spor af snavs, kan du gå videre og fjerne dem også

Trin 4

Hvis du tror at dørskinnerne er tørre nok, lukker du det og bevæger dig ud på næste dør. Gentag de samme trin også her. Når du er færdig med denne dør, bliver dine spor meget renere, end de var i starten af ​​processen.

Trin 5

Hvis du tror at dørskinnerne er tørre nok, lukker du det og bevæger dig ud på næste dør. Gentag de samme trin også her. Når du er færdig med denne dør, bliver dine spor meget renere, end de var i starten af ​​processen.

Trin 6

Endelig skal du sørge for at gentage denne proces mindst en gang om ugen. Som følge deraf vil dine dørskinner fortsætte med at fungere problemfrit og vil aldrig blive en pinlig gener.

Bonus Tip: Smør dine dørskinner med WD-40

Når du har rengjort dine spor hver uge, smør dem. Derved åbner og lukker dørene ikke lige så glat som om de var helt nye, men vil også stoppe eventuelle irriterende skrigende lyde.

For at smøre dine dørskinner, prøv nogle WD-40 og spray det i sporene ved hjælp af dysen. Endelig skal du bare tørre over sporene med en tør klud for at sikre, at den er lige fordelt i hele overfladen.

Nu er alt, hvad der er tilbage at gøre, at prøve at åbne og lukke din gårdhave. Forhåbentlig bør du se en stor forskel.

 

Anvendelserne vist og beskrevet for WD-40 Multi-Use Product blev leveret til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

 

Tjek vores hjemmeside for mere information, om dens tips og tricks eller du bare vil finde ud af vores produktinformation, du kan finde alt det her.