Forestil dig at flytte ind i et nyt hus og finde en Rusted og gamle trillebør i baghaven. Ville du bare smide det væk eller lære at rengøre trillebøre? Det er en ganske essentiel havearbejde værktøj og virkelig tager hele byrden ud af din ryg. Når vi er færdige med at lære dig nogle enkle trin, vil din rustne eyesore kun være øjeblikke væk fra at blive til et godt nyt stykke værdifuldt udstyr. 

Sådan rengøres trillebøre-trin 1: Fjern rust med en WD-40 affedtnings middel 

Før du kan begynde at rense din trillebør, er det vigtigt for dig at slippe af med al overflade rust. Dette kan nemt gøres ved hjælp af WD-40 affedtningsmiddel. WD-40 er nyttigt til at fjerne rust effektivt, så helt sikkert give det en chance. 

Til karret af trillebør selv, kan du nødt til at bruge en wire børste eller lav grus sandpapir til at gnide af al Rust, når det er blevet løsnet. Når du har behandlet karret selv, kan du flytte ind på andre komponenter i trillebør. 

Trin 2: priming og maleri 

Så du ønsker at vide, hvordan man rengør trillebøre. Nå, det næste skridt er priming og maleri. Når du er færdig med al slibning og slibning, er din trillebør klar til en makeover. Før du kan begynde, skal du hellere få den nøgne metal belagt med rust tætningsmiddel primere. Du kan endda gå om liberalt, som du ikke ville have rust formning over det igen. Med trillebør primet, kan du nu gå om maling job. 

Sådan rengøres trillebøre-trin 3: rengøring af hjulene 

Du kommer tættere på at vide, hvordan man rengør trillebøre så hvad er det næste? Tja, hjulene på en trillebør ofte indeholder en masse rust. Dette kan være fordi disse er drevet over grove grunde, snavs, torne, og så meget mere. Det er heller ikke længe nok, før disse hjul skal udskiftes. Problemet er dog, at disse hjul kan koste dig en masse, hvis de skal udskiftes ganske ofte. 

Hvis du ønsker at forlænge levetiden af din trillebør hjul, så skal du have dem pumpet med ekspanderende skum i stedet for simpel luft. Ved at gøre det, kan du gøre dem potentielt uforgængelige. Omkostningerne ved at udvide skum kan kun være lidt mere end at få dem pumpet med luft. Hvis du virkelig ønsker at vide, hvordan man rengør trillebøre, så er du nødt til at holde det rent.Det er bedst at rengøre det på en regelmæssig basis, så du kan undgå en konsekvent beskidt trillebør. 

Trin 4: opbevaring af din trillebør 

Endelig bør du virkelig være opmærksom på, hvor du opbevarer din trillebør. Når de har fået en god ren ud, bør du sørge for de er gemt i et tørt område. Selv hvis du tror, du ikke kan tørre din trillebør før opbevaring det, bør dette ikke være et problem. 

Alt du skal gøre er at sørge for, at trillebør er tilbage stående mod en mur i stedet for at sidde. Ved at gøre det, vil du have tilladt det at forhindre rust mere effektivt, mens også tørring hurtigere. 

Se, at lære at rengøre trillebøre var ikke så hård. Bare sørg for at give dem en god ren efter hver anden brug eller i det mindste på en ugentlig basis. 

 

De anvendelser, der er vist og beskrevet for WD-40 multi-use-produktet, blev leveret til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 selskab og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 selskab. Der bør udvises sund fornuft, når WD-40-virksomhedens produkter anvendes. Følg altid instruktionerne og Vær opmærksom på eventuelle advarsler trykt på emballagen. 

 

 

Tjek vores hjemmeside for mere information, uanset om dens tips og tricks eller du bare ønsker at finde ud af om vores produktinformation, kan du finde alt det her.