tracking

Sådan reparere ens terrassedør

At lære hvordan man reparere ens terrassedør er meget simpelt. Disse simple reparationer vil gøre din terrasses skydedøre så gode som nye – uden de ekstra omkostninger der er forbundet ved, at ansætte en bygmester. Lær hvordan du kommer i gang med, at reparere de mest almindelige problemer, der forekommer ved en terrassedør og vær fri for de nogensinde forekommer igen.

Almindelige reparationer af din terrassedør

Fjern skydedørs skinnerne

Hvis dette er problemet, som du står overfor med dine terrassedøre, skal du som det allerførste tjekke dem for skidt og snavs ved terrassedørens skinner. Husk, at enhver urenhed, som kommer udefra – fra hår til mudder – bliver indfanget i disse skinner. Alle disse urenheder låser sig derefter sammen og danner snavs. Med andre ord ved du allerede, at denne særlige terrasse reparation kræver noget knofedt.

Fjern døren

En del af arbejdet, når du skal reparere terrassedøre er, at fjerne skydedørene fra deres hængsler og derefter undersøge dem nøje. Du skal vide, hvordan du gør dette, før du fortsætter med det her trin. Skydedørene har en tendens til, at være meget tungere end normale terrassedøre, og for at fjerne disse bliver du nødt til, at have adgang til rulle justeringer. De findes i bunden på disse døre. Alt hvad du skal gøre er, at bruge deres skruemekanismer for, at trække rullerne tilbage.

Når dette er gjort, vil du bemærke, at rullerne har givet dig plads nok til at vinkle skydedørene ud fra deres skinner. Nu kan du fjerne skydedørs panelerne. Kontroller, at de ikke er skæve eller har andre skader.

Udskiftning af låsene

Låsemekanismer på terrassedøre er normalt låse i kroge stil, som har dobbelt dørhåndtag. Disse låse bruger fjedre, som er forbundet til håndtaget. Selvom det kan virke sådan, har du virkelig ikke brug for meget ekspertise omkring disse låse for, at foretage dine egne gør-det- selv reparationer

Hvis du bemærker, at fjederen er ødelagt i den indre mekanisme, skal du bare udskifte den med en lignende lås. Disse låse finder du meget nemt i alle slags bygmarkeder. Derudover er det gangske nemt, at få åbnet dørhåndtaget op og selv klare skærene, trods din manglende erfaring med at reparere ting i dit hjem.

En smule WD-40 vil hjælpe dig med at reparere ens terrassedør

Når du har fikset din terrassedør og rengjort den grundigt, vil du naturligvis gerne have den skubbet tilbage på dens skinner. Hvis du har noget WD-40 liggende i dit hjem, skal du anvende noget af det på skinnerne. Dernæst skal du placere den nederste rulle forsigtigt på dens spor og til slut gøre det samme med de øverste spor.

Nu hvor skydedørene til terrassen er på plads, skal du teste dem et par gange, ved at lade dem glide frem og tilbage, for at kontrollere, om problemet er løst. Se! Du behøver ikke ansætte en bygmester til, at reparere ens terrassedøre.

 

Ansvarsfraskrivelse
De anvendte og beskrevne anvendelser for WD-40 Products blev givet til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Latest Posts

Hvad kan man bruge til at smør lænkerne på sejlbåde

Se detaljer

Sådan fjerner du rust: Tips & Tricks

Se detaljer

Anvendelser hos penetrerende smøremidler, som du formentlig ikke kendte til

Se detaljer

Nogle ting at huske på når du skal fjerne rust

Se detaljer

Kontakt os

WD-40 Company,
GI. Konge vej 1, 2. sal
1610 Copenhagen V
Denmark