Hvis du konstant kæmper med, hvordan du løser en rusten sav, så er du kommet til det rigtige sted. Det er vigtigt, at du har de rigtige forsyninger til at sætte din sav i god form. Så, der er ingen grund til at Google ‘ hvordan man kan lave en rusten sav ‘ længere. Alt du skal gøre er at følge de seks trin nedenfor. Det er detganske enkel og ville tage mindre end en time at gøre på egen hånd! Vær altid forsigtig, når du håndterer en ar beskyttende handsker. 

Sådan Repareres en rustne sav i kun 5 trin 

Trin 1: Tag håndtaget af saven 

Så du ønsker at vide, hvordan man kan lave en rusten sav. Før du kan gå videre med de-rusting proces for din sav, skal håndtaget af saven være ude af vejen. Håndtaget er vigtigt, og du vil ikke have det til at blive beskadiget. 

Trin 2: sug den rustne klinge i WD-40 

Hvis du ikke allerede har fået dine hænder på nogle WD-40 så skal du besvare dit spørgsmål. Ved at suge hele bladet i nogle WD-40, dette bør hjælpe med at fjerne alle de tunge korrosion af savklingen. Dette kan gøres ved hjælp af en bakke eller en anden container. 

Trin 3: Fjern alle de løsnede cruds af rust 

Du er en halvvejs så snart vil du vide, hvordan man kan lave en rusten sav. Efter nogen tid i Rust Remover, vil formationer af rust være blevet løsnet ganske lidt. Det er her, du kan gå videre og få fingrene i nogle bløde sandpapir og begynde at slibe væk ved klingen. Mens du gør det, skal du sørge for, at der er en avis under bladet. Slibning kan virkelig skabe et rod i din arbejdsplads, så hvorfor ikke bare samle det hele med en base lavet af avis. 

Trin 4: Brug let olie og ståluld 

Du kan bemærke, at nogle af de rust formationer vil være sværere at fjerne end de andre. Det er her, du skal bruge kombinationen af lidt lys olie og noget ståluld til slibeprocessen. Mens du gør det, bør du fokusere din opmærksomhed på tænderne i saven og sikre, at du arbejder for at gøre en fin kant. 

Trin 5: Sådan repareres en rustne sav ved hjælp af WD-40 

Dette job kan også gøres ved hjælp af WD-40. Ved at anvende dette på din savklinge, kan du være sikker på, at fremtidige rust formationer vil blive undgået sammen med andre forurenende stoffer samt. Nu kan du beundre din rene savklinge og montere kniv håndtaget igen, når klingen er tør. 

Der har du det-dit spørgsmål er blevet besvaret. Lad os vide, hvordan du kommer videre. 

 

De anvendelser, der er vist og beskrevet for WD-40 multi-use-produktet, blev leveret til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 selskab og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 selskab. Der bør udvises sund fornuft, når WD-40-virksomhedens produkter anvendes. Følg altid instruktionerne og Vær opmærksom på eventuelle advarsler trykt på emballagen. 

 

 

Tjek vores hjemmeside for mere information, uanset om dens tips og tricks eller du bare ønsker at finde ud af om vores produktinformation, kan du finde alt det her.