Elsker du ikke bare, at bruge din bagage, selv når garantien forlængst er udløbet? Hvorfor skulle du ikke også dette? Vintage bagage ser meget moderne ud. Selvom dette skulle være tilfældet (ordspil utilsigtet), ville du ikke bryde dig om hvis du havde et håndtag der sad fast og du skulle kæmpe med at få håndtaget åbnet op.

Hvis du står over for sådant et problem, skal du ikke bekymre dig. Vi har en meget nem løsning til dig.

Trin 1: Saml forsyninger

De eneste materialer, du har brug for, er noget tape og WD-40. Det betyder ikke noget, hvilken type tape du bruger, men de tykkeste tape giver dig den mest holdbare løsning. Endnu bedre er, hvis du får fat i den slags, som bruges til at isolere elektriske ledninger.

Trin 2: Fejlfinding af baggage

Hav en vis grundlæggende viden omkring teleskopisk håndtagsmekanik. For, at sige det på en nemmere måde, skal du her grave ned i, hvorfor din kufferts håndtag sidder fast og ikke strækker sig, når du trykker på knappen. For at gøre dette skal du åbne din kuffert; Her finder du en lynlås, hvor håndtagets mekanik burde sidde.

Træk lynlåsen og stoffet ned; Her finder du skallen på din bagage og den mekanisme, der styrer håndtaget. Du vil også være i stand til at finde styrene på håndtaget sammen med de stifter, der forhindrer håndtaget i at springe ud fra dets sted. Til sidst skal du trykke på begge knapper for at finde ud af, hvilken af de to, der ser ud til at sidde fast. Har du fundet ud af, hvilken af stifterne, som er defekt? Godt! Nu kan vi gå videre til den hurtige løsning.

Trin 3: Sæt noget tape over den stift med fejl på

Når den defekte side af dit bagagehåndtag er identificeret, skal du sørge for, at forhindre, at den sætter sig fast. Skub nu stiften ind i håndtagets mekanik. Sørg for, at du har løst problemet, og at håndtaget nu åbner. Hvis håndtagene bevæger sig nemt, skal du tage noget tape og begynde at sætte det over den defekte stift. Sørg for, at du får det viklet rundt om den defekte stift mindst to gange eller tre gange med det samme stykke tape. Når tapen er pakket rundt om håndtaget, skal du sørge for, at mekaniken fungerer normalt.

Trin 4: Smør dit bagagehåndtag

Det er her du har brug for WD-40. Brug det til at få bagagehåndtaget til at fungere mere glat og glidende. Brug dysen, der følger med WD-40, til at påføre et par dråber helt i starten af guiden (hvor du trækker håndtaget ud fra) og tør det overskydende lag væk Så der har du det – du kan nu rocke din vintage bagage uden at skulle bekymre dig om at gøre dig selv til grin i lufthavnen med et håndtag, der sidder fast!

Husk, at vaske dine hænder efter brug, især hvis du får noget WD-40 på dem.

Nu ved du, hvordan du smør dit bagagehåndtag