Julen er en tid på året for at give og tilbringe tid med kære. Prøv nogle DIY-Julepynts projekter med familie og venner. De er en fantastisk måde at skabe nogle dekorationer til denne sæson. Den bedste ting ved dette er, at du er tilbøjelige til at spare dig selv en masse penge. 

Gør din sæson både lys og glædelig med disse fantastiske og enkle DIY-julepynts projekter og lys op i huset den måde, du ønsker for feriesæsonen. 

En snedækket krans 

DIY Julepynts projekter kan være en masse sjov især med nogle faux grønne til dit hus. Et strejf af disse, nogle blomstrende glitrede fyrre kegler og bær, der er til en Grapevine krans. Dæk denne krans i faux sne til en julestemning. Hæng det på din hoveddør for at give dine gæster en varm og hyggelig velkomst, når de kommer til dit sted.  

Lav et polstret banner 

Vil du udstede en munter julehilsen til dine gæster, så snart de kommer ind i dit hjem? Craft en polstret jul banner for at byde dem velkommen til din festlige hjem. Du kan lave en ved hjælp af Diagrampapir og nogle kunst forsyninger. Du kan gå meget kreativ, når du arbejder på DIY Julepynts projekter. Hvis du har børn derhjemme, tildele dem opgaven med at gøre banneret og Lad deres kreativitet flow. 

Glitrede Mason Krukker 

Tag forskellige størrelse Mason Krukker, så mange som du kan lide. Påfør nogle klare lim omhyggeligt på indersiden af hver krukke. Sørg for, at limen er børstet tungere på den nedre side af krukken og holde gør det lysere, når du bevæger dig op. Når du er færdig, tag din yndlings farvede glitter i en ske og drys nogle over limen. Fortsæt med at rulle Mason Krukker, indtil hele krukken er dækket af glitter. Der vil være en masse overskydende glitter hvilende inde i krukker. Hæld alt det ekstra glitter tilbage i beholderen for at blive genbrugt. Der har du det, smukke glitrede Mason Krukker. Du kan sætte Fairy Lights i den for at skabe en perfekt magisk effekt. 

Nyd disse sjove DIY Julepynts projekter, som du kan prøve denne juletid. Vær kreativ og have det sjovt! 

 De anvendelser, der er vist og beskrevet for WD-40 multi-use-produktet, blev leveret til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 selskab og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 selskab. Der bør udvises sund fornuft, når WD-40-virksomhedens produkter anvendes. Følg altid instruktionerne og Vær opmærksom på eventuelle advarsler trykt på emballagen. 

Køb WD-40 her