For de fleste ejere er deres største bekymring at holdeudstyret vedligeholdt og så det fungerer perfekt. Et velholdt fitnesscenter tiltrækker flere kunder, da folk får et renere miljø at i. På den anden side har et træningscenter, der er dårligt vedligeholdt, urent eller har slidt udstyr, ingen kunder. For eksempel er det vigtigt at opretholde lang cykeltilbehøret. Vedligeholdelsen omfatter, rengøring, smøring og rustbehandling af træningsudstyret. Vedligeholdelse af maskiner såsom løbebånd og motionscykler skal altid være tilgængelig.

Hvis maskinen ikke opretholdes godt, vil det medføre uønskede og irriterende lyde som piven og raslen. Rust kan også forårsage kludder i remskiverne og andre bevægelige dele, som f.eks. i cykeltilbehøret. Dette ville ikke kun gøre det vanskeligt for folk at bruge udstyret, men kan også forårsage frustration på grund af den overskydende lyd, de producerer.

Hvis cykeltilbehøret sidder fast

Hvis gearene på cykeltilbehørene er begyndt at sidde fast, eller hvis de ikke bevæger sig så frit som de plejede, betyder det, at de har opbygget snavs på cykeltilbehøret og de bevægelige dele, som gearene på indersiden, og gør det vanskeligt at bevæge sig. Hvis det ikke tages i brug, kan det også ødelægge og nedbryde udstyr og maskiner.

Hvis du selv tager dig af cykeltilbehøret, vil det ikke være svært for dig at rydde det op. Alt hvad du behøver, er en WD-40 spray og noget håndholdt hjælp. Efter at have åbnet sagen, skal du finde alle de bevægelige dele. Sprøjt gode mængder WD-40 på alle bevægelige dele, mens pedalerne langsomt bevæges ved hjælp af menneskelig hjælp.

Dette vil skylle alt slam op på gearene og andre bevægelige dele af dit cykeltilbehør. Vær opmærksom på alle farer og brug sikkerhedsforanstaltningerne for at sikre, at du ikke skader dig selv mens du udfører opgaven.

 

Hvis cykeltilbehøret er rustet

Hvis du åbner cykelhuset og bemærker at gear og andre cykeltilbehør er rustede, skal du rense rusten, inden du kan gå videre med smøring af gearene. Til dette skal du have en stiv, men lille børste. En hård tandbørste kan også fungere fint.

Sprøjt WD-40 i en god mængde på de rustede områder og begynd at skrubbe med tandbørsten. Du vil se skinnende metal der kommer fra nedenunder. Gentag denne proces så mange gange som nødvendigt for fuldt ud at slippe af med rusten.

Når du er færdig, skyl gearene og cykeltilbehørene med WD-40 sprayen for at slippe af med resten. En belægning af WD-40 vil stoppe rusten fra at komme tilbage.

Tjek vores hjemmeside for mere information, om dens tips og tricks, eller du vil bare finde ud af vores produktinformation, du kan finde alt det her.