Source: © Chris Titze Imaging- Adobe Stock

Professionelt smøremiddel spray giver fremragende beskyttelse mod korrosion, tillader vandtætning og selvfølgelig smøring. Disse produkter anvendes på de fleste overflader, som omfatter plast, gummi, træ og metal.

Smøremiddel spray består normalt af hurtigtørrende formler, der efterlader giftfri lugtfri og klar film. Disse kan give langvarig korrosionsbeskyttelse, vandafstødning og smøring over dine værdigenstande. De arbejder endda effektivt over temperaturområdet på -50 til 500 grader Fahrenheit og er normalt VOC-kompatible i alle de amerikanske stater.

Når det er sagt, lad os tage et kig på de forskellige grunde til, at du bør bruge et smøremiddel.

Smøremiddel Spray: Til køretøj  

 1.   Benzinlåger

Vidste du, at et smøremiddel kan anvendes til at smøre plastlåse, som normalt ses i benzinlåger?

 1.     Løft-hængsler, dæklåge, hætte og dørlåse

Smøremiddel spray anvendes her for så låsene og hængslerne i dit køretøj kører glat, samtidig med at det forhindrer rustopbygninger. Selv om vinteren skal du ikke til at kæmpe en tabt kamp mod stædige hængsler.

 1.    Dørlås cylindre

Nogle gange går vores alarmsystemer ned. Derfor skal vores låsecylindre altid fungere glat. Spray smøremidler sørger præcis for dette.

 1. Sikkerhedsseler

Hvis et langsomt tilbagetrukket sikkerhedssele er et problem, er smøremiddel spray det bedste at bruge.

 1.  Manuelle vinduer

Et hurtigt skud af smøremidler sikrer, at manuelt betjente vinduer glider op og ned glat.

 1. Chassismøring

Når metal på metaloverflader ikke smøres, har de en tendens til at ødelægge alle bøsningsflader. Som følge heraf begynder styre- og fjederforbindelserne at slides ned, indtil de i sidste ende fejler. Ved at bruge et smøremiddel kan du forhindre, at disse problemer opstår.

Smøremiddel Spray: Til andet

 1. Sneskovl

Brug af smøremidler på disse sikrer, at de sætter sig fast i jorden.

 1.     Glidende glasdøre og vinduer

Smøremidler her vil sørge for at disse glider let.

 1. Garagedøre

Selv i de mest ekstreme temperaturer forbliver et smøremiddel glat. Derfor er garageport sporene endnu en effektiv brug af disse produkter.

 1.    Haverekvisitter

Anvendelse af spray smøremidler til din haverekvisitter vil sikre, at de ikke bliver stive. I sidste ende vil du udvide deres brugstid.

 1. Lynlåse

Ved hjælp af disse produkter bliver du aldrig nødt til at kæmpe med lynlåse igen. Ikke alene vil det være tilfældet, men disse produkter vil også kunne udvide deres liv.

 1. Vandslangen

Hvis du sprayer din vandslange med smøremiddel spray, har du sørget for, at de vil fortsætte med at rulle med lethed.

Så der har du det, folk. Disse var nogle af de mest forskelligartede anvendelser af smøremiddel spray, men vi har knap nok skrabet overfladen. Nu ved du alt om smøremidler, så hvorfor ikke holde dem i din værktøjskasse.

Anvendelserne vist og beskrevet for WD-40 Multi-Use Product blev leveret til WD-40 Firmaet af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Tjek vores hjemmeside for mere information, om dens tips og tricks eller du bare vil finde ud af vores produktinformation, du kan finde alt det her.