Er det ikke et overskyet spejl stort set besejret hele dets formål? På grund af disse, kan hele dit indretning måske endda få et snusket udseende. Derfor er det tid til at starte spejlrengøring

Hvis spejlet i dit hus altid ser snavset ud, uberørt eller forsømt, hvorfor ikke ændre det? Vi vil hjælpe dig med følgende tips og hacks til spejlrengøring.

  1. Basisk rengøring

I denne grundlæggende metode til spejlrengøring skal du finde dig selv at rengøre dine spejle dagligt. Hvis du gør det, hjælper du dig med at undgå smudemærker, frisk snavs og snavs. Alt du skal gøre er at sprøjte noget vand på overfladen af dit spejl for at løsne alle urenheder.

Derefter tørres overfladen af spejlet med et foldet papirhåndklæde eller pude i cirkulære bevægelser, indtil det virker rent. Du kan endda gå videre og erstatte det papirhåndklæde, der nu er snavset og fortsætte med en ny, indtil du er tilfreds.

Når du er færdig med at gøre det ovenfor, skal du afslutte ved at tørre spejlet med lige og lodrette streger før vandrette. Du vil gøre dit bedste for at slippe af med alle striber.

  1.      Rengøringsspejle med bomuldsspidser

Vi har lært dig, hvordan du rengør overfladen, men at rense rammerne af disse kan være en reel udfordring. Her kan du bruge bomuldspinde til virkelig at komme ind i kanterne. Hvis du arbejder dig ind, skal du opdage, at du får en dejlig finish. Du er på vej til et rent spejl. Spejl rengøring kan være sjovt.

  1. Puds spejlet med mikrofiber håndklæder

Der er et sidste skridt til spejlerensningsprocessen. Brug en microfiber håndklæde til hurtigt at tørre ned overfladen igen. Hvorfor overfladen igen? Nå hjælper mikrofiber håndklæder en dybere renhed for alle strimlerne af papirhåndklæder. Du vil også bemærke, at papirhåndklæder lækker nogle lint på overfladen af dine spejle. Det vil du ikke have. Derfor er mikrofiberhåndklæderne der for at give dit spejl et skinnere udseende end før.

  1.       Gnub Alkohol

Her skal du blande vand og tilsæt 70% gnidningsalkohol i lige store mængder og hæld blandingen i din sprøjteflaske. Nu rystes flasken for virkelig at fortynde blandingen og tåge dit spejl, der holder sprøjtedysen i en afstand fra overfladen.

Gå videre og begynd at bøje spejlet ved hjælp af et microfiber håndklæde eller handske. Du bør straks bemærke, at dit spejls uklarhed begynder at forsvinde. Gentag processen så mange gange som muligt, indtil du er tilfreds med resultatet.

Andre metoder til rengøring af spejle lige hjemme omfatter brug af eddike, majsstivelse eller endda orange æterisk olie. Selvom du blander alle disse elementer, ville du have skabt et kraftigt spejlrensningsværktøj til dine DIY-projekter. Nu vil dit spejl virkelig supplere atmosfæren i dit smukke hjem.

 

Anvendelserne vist og beskrevet for WD-40 Multi-Use Product blev leveret til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

 

Tjek vores hjemmeside for mere information, om dens tips og tricks eller du bare vil finde ud af vores produktinformation, du kan finde alt det her.