Har du nogensinde ventet ud i din havehal i plantesæsonen og fundet dine blomsterkrukker sidder fast på hinanden? Du ville naturligvis have spildt for meget tid adskille dem – hvilket ramte dig for at plante fremskridt en hel del. I stedet finder du dig selv at rense rodet af brudte potter, du prøvede for svært at adskille. Nå, der er en måde at stop blomsterkrukker fra at klister sammen i opbevaring – så prøv at følge denne vejledning. 

Stop blomsterkrukker fra at klister sammen i opbevaring – Metode # 1: Gummi Mallets 

For at stop blomsterkrukker fra at klister sammen i opbevaring, skal du placere disse potter på deres sider i dit skur. Derefter dækkes potterne med et tykt håndklæde for at forhindre dem i at bryde. Gå nu og tryk forsigtigt på disse gryder med din gummi og prøv ikke at bruge ekstrem kraft. Gentagne vandhaner vil være nok til at løsne potterne. Når dette er gjort, kan du fjerne håndklædet og prøve at fjerne potterne manuelt. 

Metode #2: Fryser 

Her skal du sætte de  potter som er klistret fast i din fryser i ca. 15 minutter. Terra Cotta og mange andre blomsterpotter er kendt for at indgå i kolde temperaturer. Derfor udsætter de dem for kolde temperaturer i 15 minutter for at løsne dem; så du kan adskille dem nemt. Sørg dog for, at du ikke for længst forlader gryderne i fryseren. Dette skyldes, at når potterne fryser helt, har de tendens til at knække. 

Metode #3: varmt og koldt vand 

Ved denne metode skal du først dække afløbshullet på den indre krukke ved hjælp af et eller andet tape, der kan tilslutte det helt. Begynd nu at fylde den indre krukke med iskoldt vand, og den ydre krukke skal sættes i en vask fyldt med varmt vand. Forskellene i temperaturen gør det muligt for den indre og ydre pot at indgå og udvide. Som resultat vil du være i stand til at trække begge potter fra hinanden. 

Metode#4: Brug WD-40 

Du kan have nogle WD-40 liggende derhjemme. Hvis du ikke gør det, bør du overveje at få dine hænder på nogle. Alt du skal gøre er at sprøjte nogle WD-40 på, hvor potterne sidder fast. Sørg for, at hver del af omkredsen er dækket. Når dette er gjort, skal du forsigtigt trække begge potter fra hinanden. 

Naturligvis kan du ikke ændre måden du opbevarer dine blomsterpotter på. Hvad du kan gøre er at holde alle disse nyttige tips i tankerne og undgå at slå dine potter hver gang du planlægger at plante i din have. 

Tjek vores hjemmeside for mere information, om dens tips og tricks eller du bare vil finde ud af vores produktinformation, du kan finde alt det her.