Hvem elsker ikke at cykle? Det gør vi alle. Men hvad vi glemmer, elsker vi også vores cykler i samme mængde? Som alle andre maskiner og udstyr behøver vores cykler og specielt cykelkæden dele regelmæssig vedligeholdelse, så de kan fortsætte med at fungere effektivt og effektivt.

Hvis vi ikke tager vare på vedligeholdelsen af ​​disse cykler og specielt cykelkæden dele, kan de bryde ned når som helst, hvilket giver os store problemer og problemer. Det ville også koste os for meget for at få disse dele udskiftet. Det vil være endnu dyrere at købe en helt ny cykel helt.

Cykelkæde dele er nogle af de vigtigste komponenter i driften af ​​en cykel. Mens cyklerne måske kan udføre uden forskellige andre dele, er det umuligt at køre en cykel uden en kæde eller en ubehæftet kæde.

Dette gør det vigtigt for os at holde kæden løbende. Denne vedligeholdelse omfatter også rengøring af skidt fra den og derefter smøring den igen. Hvorfor er dette vigtigt? Dette skyldes, at skidt på kæden kan gøre flere ting gå galt til cyklen og til os. Lad os se, hvad disse ting er.

Det kan ødelægge cykelkæden

Som vi alle ved, er cykelkæder lavet af flere små dele. Når skidtet begynder at opbygge og akkumulere på kæden, kan det medføre, at disse bevægelige dele begynder at køre fast. Dette gør dem vanskelige at flytte. Når der påføres kraft på fastklemte dele, kan de let bøje og så bryde kæden ubrugelig.

Det får tandhjulene til at sætte sig i klemme

Når cykelkæderne har fanget skidt, begynder det også at akkumulere på kædehjulene. Denne ophobning ville forhindre deres bevægelse og kunne endda miste tandhjulene, hvis de ikke blev ordentligt taget vare på i tide.

Det kan ødelægge tandhjulene

Af samme årsag som nævnt ovenfor strammer tandhjulene. Det kan også vise sig yderligere skadeligt for tandhjulene. Når du anvender kraft på et fastkædet tandhjul, kan det lige så godt bryde dem.

It Can Get Stuck De kan sætte sig fast

Når der er bygget for meget skidtet på cykelkæden, gør det svært at flytte. Dette kan få cykelkæden til at sidde fast og dermed gøre det vanskeligt at bevæge sig.

Det kan efterlade pletter på dit tøj

Når der er for meget skidte på kæden, er der en stor chance for at dine bukser bliver farvet af skidtet. Det er normalt, at dine bukser eller bukser rører kæden. Skidtet når den er blandet med smøremidlet, kan imidlertid omdannes til en plet, der ville være svært at komme let af.

Hvordan fjerner man skidtet?

Som det måske lyder i begyndelsen, er det ikke så svært at tage skidtet fra cykelkæden, som du tror. Alt du behøver er en dåse WD-40 Multi-Use -Product. Det har en dobbelt funktion af først affedtning af kæden og derefter forsynet den med den nødvendige smøring.

WD-40 har også et cykelområde, du kan også bruge WD-40 Bike Affedter til at rengøre cykelkæderne også.

Tjek vores hjemmeside for mere information, om dens tips og tricks, eller du vil bare finde ud af vores produktinformation, du kan finde alt det her.