Hvem er ikke som et rent hus? Den surrealistisk og fredelig følelse det giver dig, når du indtaster et rent hus er fantastisk. Er du også en af de mennesker, der er besat med en daglig rengøring? Hvis ja så vil du sandsynligvis nyde følgende hacks. Lad os hjælpe dig her. Følgende er nogle af de bedste ‘ Clean My House ‘ hacks. Ikke alene vil disse spare dig tid, men også hjælpe dig med at holde dit hus pænt, rent og ryddeligt. 

  1. Rengør mit hus‘-Dørmåtter

Er du træt af at se snavs overalt i dit hus igen og igen lige efter du har renset det? Dørmåtter er svaret! Dørmåtter er meget effektive til fældefangst af snavs. Så hvis du ikke vil have snavs til at komme ind i dit hus igen, når du har renset det, vil dørmåtter gøre tricket. Har en dørmåtte inde, såvel som uden for huset. Dette vil forhindre snavs knyttet til skoene i at komme ind i huset. Dette virker især godt i vintre, når støvlerne er alle snedækkede og våde. Men sørg for at holde måtterne rene så godt, ellers vil du bare bidrage til rodet i dit hus. Dette ‘ Clean My House ‘ hack bør holde en masse snavs væk. 

  1. “Rengør mit hus-vakuum på den rigtige måde

Så du vakuum hver anden dag, men huset synes ikke ren? Måske støvsuger du den forkerte vej. Ifølge eksperterne er der også en rigtig måde at støvsuge  . De siger, at hvis du ønsker at opnå de bedste resultater, start med at støvsuge rummet horisontalt først. Når det er gjort vandret, kan du derefter gå videre til lodret for at få alle de fangede snavs fra tæpper eller gulve. Ud over dette, støvsugning for hurtigt er heller ikke anbefalet af eksperter. Faktisk, foreslår støvsugning langsomt som gør det hurtigt vil ikke afhente alle snavspartikler. Prøv denne rengøringshack og lad os vide, hvad du synes er den rigtige måde at vakuum. 

  1. Rengør mit hus‘-Opret en rengørings plan for at gøre det rigtigt

En anden ‘ rengøringshack at overveje er at skabe en plan. Ligesom enhver anden ting, skal du begynde at rense dit hus med en rengøring plan i tankerne. Vi får alle tilfældige rengøring brister, når vi ser noget beskidt. Men hvis du ønsker at holde din rengøring proces glattere og effektiv, planlægge på forhånd og holde sig til det. Måske forsøge at overveje rengøring som en dans. Du bliver nødt til at arbejde op og ned og endda rundt.  

Omhyggeligt observer alt i rummet, der har brug for din opmærksomhed. Når du har det hele i tankerne, start fra den ene side. Begynd med de ting på toppen og fortsætte rengøringen mod bunden. Dette vil forhindre ekstra arbejde. Gør det i en cirkel, startende fra det ene hjørne af rummet og slutter det på samme hjørne bagefter så godt. Når du er færdig med et værelse, flytte til den næste. Flyt ikke frem og tilbage, da det vil trætte dig op, og du kan gå glip af vigtige pletter også. 

Med disse enkle, men effektive hus rengøring hacks, vil du have en bedre og renere hus med mindre indsats. 

 

WD-40 har forskellige produkter til at hjælpe dig med din rengøring. Vores produkter er der for at være din ledsager tilbyder mindst 2000 anvendelser. 

 

De anvendelser, der er vist og beskrevet for WD-40 multi-use-produktet, blev leveret til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 selskab og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 selskab. Der bør udvises sund fornuft, når WD-40-virksomhedens produkter anvendes. Følg altid instruktionerne og Vær opmærksom på eventuelle advarsler trykt på emballagen. 

Køb WD-40 Online Her