Wheelbørs kan gøre din havearbejde meget lettere.  Ikke kun det, men de er gode for din ryg. Ville du hellere LUG alle de tunge bundler af barkflis rundt eller ville du hellere bare rulle dem omkring din trillebør? At have nogle trillebør vedligeholdelse vil sikre, at din trillebør er omkring i nogen tid. 

Nu, hvor vi har etableret, hvordan trillebør tager sig af dig, er det tid for dig at tænke på trillebør vedligeholdelse. Dette er fordi du har brug for dem fri for rust, ren og rullende effektivt til virkelig at drage fordel af dem. 

Grundlæggende trillebør vedligeholdelse 

  1. Vedligeholdelse af trillebør: håndtaget 

Du kan aldrig faktisk tænke på denne del af trillebør, indtil det bliver så groft, at du ender med splinter. Ofte håndtag er overset i trillebør vedligeholdelse. 

Hvis du tror, at dit trillebør håndtag bliver groft, så kan du gå videre og bruge din sandpapir på dem. Andet end dette, kan du også lejlighedsvis køre dem ned med hørfrø eller enhver anden form for olie. Sørg for, at olien er tørret op, før du opbevarer trillebør. 

  1. Trillebør vedligeholdelse: Bør 

Børen er spanden af trillebør og er ofte, hvad der får det værste af snavs i din have. På grund af dette, rengøring af børen ofte er meget vigtigt i trillebør vedligeholdelse. Du kan begynde at give din Bør en grundlæggende ren efter hver brug ved skrabning af enhver barkflis eller snavs. 

Når du går videre med vedligeholdelsen af din bør-alt hvad du behøver at gøre er at give deen grundig rengøring. For at gøre dette, skal du få din wire børste ud og skrubbe væk alt snavs. Du kan endda tilføje nogle ikke-slibende rensevæske i blandingen-selv om du bliver nødt til at sikre, at det er tørt, før opbevaring væk. 

  1. Vedligeholdelse af trillebør: hjul og aksel 

Naturligvis, hvis begge disse elementer udvikler et problem, så din trillebør stoppe rullende. For at holde din aksel fungerer effektivt-bare give det en god sprøjte med det bedste smøremiddel produkt, du kan finde. Vi anbefaler at bruge WD-40. Dette produkt vil også forhindre aksel og trillebør fra at danne Rust, samtidig med at de fraholder snavs. For trillebør Tire, vil du kun nødt til at sikre, at det er oppustet og klar til alle vægten. 

Med disse 3 trin, har du måske bemærket, at trillebør vedligeholdelse er en nem opgave. Gentag hver uge, og du vil have sørget for, at denne handy have værktøj forbliver i god form og fortsætter med at tjene din for alle de kommende år. 

 

De anvendelser, der er vist og beskrevet for WD-40 multi-use-produktet, blev leveret til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 selskab og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 selskab. Der bør udvises sund fornuft, når WD-40-virksomhedens produkter anvendes. Følg altid instruktionerne og Vær opmærksom på eventuelle advarsler trykt på emballagen. 

 

 

Tjek vores hjemmeside for mere information, uanset om dens tips og tricks eller du bare ønsker at finde ud af om vores produktinformation, kan du finde alt det her.