En bil er en af ​​de vigtigste aktiver for de fleste husstande. Det er også en stor investering, der gør det ekstremt vigtigt for os at tage regelmæssig pleje af vores biler. Ved at holde dem godt vedligeholdt, kan de fortsætte med at løbe. Du kan blive en ren mester ved blot at følge nedenstående trin. En bil, der har snavs opbygget på bunden, kan let blive korroderet og dermed miste sin værdi. Dette er grunden til, at regelmæssig bilrensning er meget vigtig. En ren bil har en anden følelse helt, dets præstation forbedres, og det ser ud til at have et længere liv.

Her er en trinvis vejledning om bilrensning, som hjælper dig med at holde bilen renere hjemme.

Vask ydersiden

Det første skridt er at vaske bilen udefra. Det er bedre at ikke rengøre bilen med en klud, hvis bilen har snavs på den, da det kan forårsage svære hvirvelmærker og falme malingen. En tør klud med snavs virker som et sandpapir for at ridse malingen.

Brug vand, shampoo og en snavsfri mikrofiberklud til bilrensning. Dette vil tage sig af alle de opbyggede grumme også.

Her er en trin- for-trin  guide om bilrensning, som vil hjælpe dig med at holde bilen ren.

Tør

Tag rent tør klud for at absorbere alt vandet fra bilens overflade. Sørg for, at kluden er vasket ordentligt for at sikre, at den ikke har snavs. Alternativt kan du bruge en visker til at tørre vandet af, før du rengør din bil.

Polering

Hvis din bil er af en mørkere farve, vil polering hjælpe dig med at bevare sin skinne længere. Brug vokspolering let tilgængelig på markedet og følg instruktionerne på boksen for at anvende den. Polering af bilen efter bilrensning er vigtig, fordi den holder støvpartikler væk og ikke tillader vand at akkumulere i tilfælde af regn.

Rengør interiøret

Når bilen er rengjort udefra, er det tid til at rengøre bilens indre. Brug et fugtigt stykke klud til at rengøre støvet fra interiøret og polstring.

Interiør polsk

En kommercielt tilgængelig indvendig polsk kan gøre dit interiør beholdt deres skinne og opretholde udseendet af en ny bil. Dette spredes også en behagelig duft inde i bilen.

Affedt og smør

Når du er færdig med at vaske bilen, er det vigtigt at affedt de vigtigste komponenter for at slippe af med den skadelige snavs og smøre dele som hængsler. Til dette formål kan WD-40 spille en vigtig rolle. Sprøjt bare det på en del, du skal rengøre fedtet fra.

Du kan også sprøjte det i låse og på dørhængslerne for at sikre, at de ikke sidder fast så nemt.

 

Anvendelserne vist og beskrevet for WD-40 Multi-Use Product blev leveret til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen. 

 

Tjek vores hjemmeside for mere information, om dens tips og tricks, eller du vil bare finde ud af vores produktinformation, du kan finde alt det her.