Dåseåbnere er en ”must have” for ethvert køkken. Uanset hvor man kunne leve, er der bundet til at være dåser der er involveret i de daglige narrestreger i køkkenet. Det er vigtigt at passe dine dåseåbnere. Hvorfor? Hvis du ikke gør det, din mad vil sandsynligvis ikke smage, hvad den burde være. Den mad, du vil få ud af dine dåser vil, en eller anden måde, altid smager tun? Her er, hvordan du kan forhindre, at det sker:

Brug et vokspapir

Den første ting, som du kan bruge til at smøre dåseåbnere er voks papir. Ja, du har læst, at korrekt: et bagepapir kan bruges til effektivt at smøre din kan dåseåbnere. Oven i det, ved hjælp af en voks papir til jobbet renser din cap åbner på den bedst mulige måde så godt.

Sagde du lige, at du vasker dit kan dåseåbnere regelmæssigt, og at der ikke er behov for et stykke bagepapir på jobbet? Hvis svaret er ja, så tager du fejl. Hvorfor? Tja, det er fordi ligegyldigt mange gange du kan vaske dit dåseåbner, den omstændighed, at sagen er, at bits af fødevarer og flager af metal vil sidde fast, som vil være utrolig svært at komme ud. Den knibe bliver hårdere, hvis disse partikler sidder fast mellem knivene.

Alt du skal gøre er at tage et bagepapir og fold det et par gange. Når det er gjort, slå ned på det med din kan dåseåbnere og give det et par drejninger. Den bagepapir vil gøre underværker for løsner noget, der kan blive hængende mellem knivene. Desuden vil belægningen af voks smøre knivene samtidig. hvad du skal huske er, at denne procedure ikke vil være utrolig nyttigt, hvis du har at gøre med partikler af rust og korrosion.

Den magiske blanding

Kanåbnere er de mest forsømte udstyrstyper i vores køkkener. Nogle af os har endda en tendens til at tro, at kan dåseåbnere ikke har nogen rengøringsbehov. (dette er forkert) En dåseåbner er nødt til at miste kanten, hvis der gives opmærksomhed. En dåseåbner, der falder ind i korrosionsfælden, er den værste ting, der skal ske.

En dåseåbner kan reddes fra korrosionen. Alt du behøver for at gå om det er en magisk blanding, der består af hvid eddike. Alt du skal gøre er at fylde en skål med hvid eddike og lade dig rustne dåseåbner inde om natten. Hvid eddike gør det let at fjerne enhver rust, der kan plage det.

Næste opsamle en tandbørste og brug den til at skrubbe ruststykkerne væk. Efter at rusten er fjernet fra din dåseråbner, skylles den af ​​med sæbe og vand. Endelig husk at tørre dåseråsen. Sørg for, at der ikke er nogen fugt i nogen af ​​sprækkerne, idet man overvejer, hvordan det vil risikere korrosion igen.

Men hvad du skal huske er, at denne procedure vil gøre vidundere for blot at rense din kan dåseåbnere. Det gør ikke godt for smøringsbehovene.

Gode gamle WD-40

Der er mange måder, men vi giver ikke fuldstændig vedligeholdelse af dåseåbnerne.

For eksempel er vokspapir en god mulighed for grundig rengøring af dåseåbnere. Men faktum er, at det ikke kan klare rust. På samme måde undgår brugen af ​​hvid eddike til rustforebyggelse, men ikke det bedste til smøring.

Find en løsning, der giver en komplet løsning til vedligeholdelse af dåser.

Ifølge eksperter er det her, hvor god gammel WD-40 går ind i billedet. WD-40 holder åbentene meget rene.

Fordi WD-40 er et smøremiddel, kan du være sikker på, at du vil være tilfreds med yderligere smøring, hvis det er nødvendigt.

Sæt WD-40 i en dåseråbner og lad den stå i et par minutter. Når det er færdigt, skal du tørre over åbningen af ​​dåseåbneren ved hjælp af den, der holder moppen. Brug en tandbørste, der er svært at nå revner. Gennem denne proces kan rust tilsættes, og smøremiddel kan tilsættes til dåseåbneren. Vask grundåbningen før brug.

Yderligere hjælpemidler, der leveres med WD-40 beskyttelse mod rust. Med andre ord sikrer WD-40, at dåsåbningen ikke ruster.

WD-40 mangler velsignelsen med hensyn til vedligeholdelsen af ​​kan dåseåbnere. Fra affedtning til rustfjernelse og smøring tager WD-40 sig af alt!

Besøg vores hjemmeside for mere information. Hvis du har tips og tricks, eller vil finde produktoplysninger, kan du finde al information her.