De fleste mennesker er ikke klar over dette, men cykler er en del af hjemmevedligeholdelsen. De er ikke ligefrem en del af dit hjem, men du bruger dem til transport. Du skal opretholde din cykel parkeret hjemme i din garage eller kædes udenfor i din gård.

En af de mest vitale dele af din cykel er dens håndtag. Du skal enten udskifte det nuværende styrhåndtag eller installere det på det. I dag skal du lære at installere gummihåndtag på din cykel.

Hvorfor bruge gummihåndtag?

Gummihåndtag giver dig en god pasform. De bevæger sig ikke ud af sted, da du har installeret dem korrekt på din cykel. De mange tilgængelige gummihåndtag er stramme. Når du kører på din cykel, vil de ikke falde, men forblive på plads. Den reelle udfordring ligger i at installere dem på cyklens styrestang uden at rive og rive dem. Hvis du bruger for stor kraft til at sætte dem på, vil de rive og rive. Derfor skal du være forsigtig.

Hjemmevedligeholdelse: Trin til at installere gummihåndtag på din cykel

For det første skal du bruge et godt smøremiddel til nemt at glide dem på cyklens håndtag. Du kan bruge WD40 til at smøre gummihåndtagene og placere dem på styret. Når du har WD40, skal du følge disse trin for at installere gummihåndtagene på din cykel:

1. Fjern Old Gummi Håndgreb

Ved hjælp af en værktøjskniv skæres en spalte i de gamle gummihåndtag på din cykel. Dette fjerner de gamle håndtag fra cyklen helt.

2. Rengør håndtaget

Tør håndtaget rent for at fjerne eventuelle rester på den. Rengør overfladen og tør det med en klud.

3. Sprøjte WD40 på indersiden af ​​gummibåndgrebet

Sprøjt WD-40 på indersiden af ​​gummihåndtagets greb og lyt grebet på cyklens håndtag med lethed. Træk ikke på grebet, men skub dem på håndtaget. Ved at skubbe dem på plads, vil grebens åbning forstørres, så du nemt kan sætte det på styret. Placér gummibåndgrebet præcis, hvor du vil placere det, i den rigtige retning. Da grebet stadig er vådt indefra, kan du omplacere det, hvis det er nødvendigt.

4. Lad gummihåndtagene tørre fuldstændigt

Før du kan bruge din cykel, skal du lade gummihåndtagene tørre helt. Du kan gøre dette ved at bruge en tør klud til at tørre det overskydende produkt ud. Når gummihånden er tør, kan du køre på din cykel uden at bekymre dig om, at de falder af cyklens styr.

Hvis du tænker på at lave noget vedligeholdelse af hjemmet, skal du tilføje din cykel til din to-do checkliste.

Tjek vores hjemmeside for mere information, om dens tips og tricks, eller du vil bare finde ud af vores produktinformation, du kan finde alt det her.