Trillebøre kan gøre dit havearbejdsliv meget lettere. Ikke kun det, men de er gode for din ryg. Vil du hellere slæbe alle de tunge bunker med mulch rundt, eller vil du hellere bare rulle dem rundt om din trillebør? At have lidt vedligeholdelse af trillebøre vil sikre, at din trillebør er til stede i nogen tid.

Nu hvor vi har fundet ud af, hvordan trillebør tager sig af dig, er det tid for dig at tænke på vedligeholdelse af trillebør. Dette skyldes, at du har brug for dem fri for rust, ren og rullende effektivt for virkelig at drage fordel af dem.

Grundlæggende vedligeholdelse af trillebør

1.Vedligeholdelse af trillebør: Håndtaget

Du kan faktisk aldrig tænke på denne del af trillebøren, indtil den bliver så uslebne, at du ender med splinter. Ofte overses håndtagene ved vedligeholdelse af trillebøren.

Hvis du synes, at din trillebørs greb bliver hårdt, kan du gå foran og bruge dit sandpapir på dem. Bortset fra dette kan du lejlighedsvis køre dem ned med hørfrø eller enhver anden type olie. Sørg for, at olien er tørret ud, før du opbevarer trillebøren

2.Vedligeholdelse af trillebør: Trillebøren

Selveste trillebøren bliver værst af snavset til i din have. På grund af dette er rengøring af båren ofte meget vigtig ved vedligeholdelse af trillebøren. Du kan begynde at give din trillebør en grundlæggende rengøring efter hver brug ved at skrabe eventuel skidt eller snavs ud.

Når du går fremad med vedligeholdelse af din trillebør – alt hvad du skal gøre er at give det en grundig rengøring. For at gøre dette skal du få din tråd børste ud og skrubbe al snavs væk. Du kan endda tilføje noget ikke-slibende rengøringsvæske i blandingen – selvom du bliver nødt til at sørge for, at den er tør, før den opbevares væk.

 

3. Vedligeholdelse af trillebør: Hjulet og akslen

Hvis begge disse elementer udvikler et problem, vil naturligvis din trillebør stoppe med at rulle. For at få din aksel til at fungere effektivt – bare give den en god sprøjt med det bedste smøremiddelprodukt, du kan finde. Vi anbefaler at bruge WD-40. Dette produkt forhindrer også, at akslen og trillebøren danner rust, mens den også afvises snavs. For trillebørens dæk behøver du kun at sikre dig, at det er oppustet og klar til al vægt.

Med disse 3 trin har du måske bemærket, at vedligeholdelse af trillebør er et let job. Gentag hver uge, så har du sørget for, at dette praktiske haveværktøj forbliver i god form og fortsætter med at tjene dit i alle de kommende år.

 

Brugen vist og beskrevet til WD-40 Multi-Use Product blev leveret til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling om forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft skal udøves, når du bruger WD-40 Company-produkter. Følg altid instruktionerne, og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

 

 

Tjek vores websted for mere information, uanset om dets tip og tricks eller bare vil finde ud af om vores produktinformation, kan du finde alt det her.