Denne artikel er virkelig for kaffe fans derude. Det værste er nok at få en plet på et bord eller en overflade. De er ikke altid det nemmeste at komme ud af. Du vil gerne vide, at du kan fjerne dem. Du skal bare bruge det rigtige produkt. WD-40 kan hjælpe dig med at fjerne kaffepletter. Test altid på et lille område først, brug ikke på porøse emner, da WD-40 kan plette.

Tilfør WD-40

Det første du skal gøre er at sprøjte nogle WD-40 på det område, der har pletten. Sørg for at området er gennemblødt nok til at dække pletten.

Kast det i vasken

WD-40 kan være vidunderligt for at fjerne pletter, men det er ikke egnet til andre aktiviteter, der kan involvere menneskelig kontakt. Når du er blevet fjernet af pletten, skal du kaste kluden ind i vaskemaskinen og vaske overfladen godt ned. Det er bedre at være sikker.

Giv det tid

Uanset hvor vidunderligt WD-40 kan være til jobbet, er faktumet, at det stadig vil kræve lidt tid. Det anbefales, at du venter et par minutter, inden du går videre med resten af proceduren. Tålmodighed er nøglen.

Gnid det af

Når du har efterladt kluden gennemblødt i WD-40 i et par minutter, skal du gnide pletten væk. Pick up en klud og dypp den i vand. Dernæst gnides området med WD-40 grundigt, og kaffefarken skal let fjernes. Forhåbentlig finder du, at du ikke bruger for meget albuefedt.

Tør det af

Lad overfladen tørre i sollys og der har du det. Det er ikke så svært at fjerne kaffepletter. For alle kaffemusikere derude – nyd din kaffe. WD-40 er der for dig, når du næste gang har en kaffeulykke.

Anvendelserne vist og beskrevet for WD-40 Multi-Use Product blev leveret til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen. 

Tjek vores hjemmeside for mere information, om dens tips og tricks, eller du vil bare finde ud af vores produktinformation, du kan finde alt det her.