tracking

SÅDAN FJERN TYGGEGUMMI FRA BETON

Hvor irriterende og frustrerende er det lige når man ser tyggegummi der sidder fast på ens betongulv, men ingen grund til panik! I denne guide vil vi vise dig hvordan man nemt og effektivt kan fjern tyggegummi fra beton.

TING DU HAR BRUG FOR

TRIN 1

Anvend

For at begynde fjernelsesprocessen, taget du først din dåse med WD-40 Multi Use Product og spray det direkte på tyggegummiet og området der er blevet ramt. Efterlad WD-40 Multi Use Product i et par minutter så det kan suge sig ind i tyggegummiet og det kan virke effektivt.

TRIN 2

Skrab

Når WD-40 Multi Use Product har kunne suge sig ind i tyggegummiet er det tid til at tage en skraber eller en kniv. Begynd med at skrabe under tyggegummiet for langsomt at pille det af betonen. Tyggegummiet burde begynde med at løsne sig fra betonen ved hjælp fra WD-40 Multi Use Product. Du skal måske bruge kræfter hvis tyggegummiet er meget genstridigt.

TRIN 3

Rengør

Når du har fjernet tyggegummiet fra gulvet er det tid til at tage noget sæbevand og en skurebørste. Skrub grundigt det område hvor tyggegummiet var og rengør det med sæbevandet og en børste så det ser så godt ud som nyt.

Konklusion

Sådan. Dit betongulv ser nu igen så godt ud som var det nyt! Denne simple trin efte trin guide har hjulpet dig med nemt at fjern tyggegummi fra beton uden nogle dyre og harmfulde rengøringsprodukter eller professionel hjælp!

Ansvarsfraskrivelse
De anvendte og beskrevne anvendelser for WD-40 Products blev givet til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Kontakt os

WD-40 Company,
GI. Konge vej 1, 2. sal
1610 Copenhagen V
Denmark