tracking

Sådan fjernes skidt fra en hydraulisk lift

Kæmper du for at holde dine tunge maskiner i fuld funktionsdygtig stand? Finder du rengøring af dine maskiner er et arbejde? Men så lad os hjælpe dig! Vi har den perfekte vejledning til at hjælpe dig med at holde dine tunge maskiner og hydrauliske lift i perfekt og i fuld funktionsdygtig stand! Denne enkle trinvise vejledning gør det super nemt og hurtigt at fjernes skidt fra en hydraulisk lift uden behov for professionel hjælp!

TRIN 1

Opsætning

Sørg for, at alle maskiner er slukket, før du anvender et produkt. Dette hjælper med at holde dig sikker og hjælper produktet til at bosætte sig i maskinen.

TRIN 2

Anvend

Spray WD-40 Multi Use Product direkte på alle metaldele af maskinen. Vær sikker på at sprøjte rigeligt for at sikre, at produktet kommer på alle de nødvendige dele af maskinen. WD-40 Multi Use Product vil aktivt bidrage til at fjerne skidt og snavs fra metaldele af maskinen.

TRIN 3

Tør ren

Når du har påført rigeligt af WD-40 Multi Use Product, så skal du bruge din mikrofiberklud til at tørre metaldelene rene. Dette vil fjerne overskydende væske på metaldelene, men vil også efterlade maskinen ren med en smørende og beskyttende folie.

Konklusion

Brug af denne metode til at rengøre og fjerne skidt fra en hydraulisk lift Hjælper med at forlænge maskinens levetid og derved også holde alle maskiner i perfekt stand.

Ansvarsfraskrivelse
De anvendte og beskrevne anvendelser for WD-40 Products blev givet til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Kontakt os

WD-40 Company,
GI. Konge vej 1, 2. sal
1610 Copenhagen V
Denmark