tracking

SÅDAN RENGØRER OG BESKYTTER DU DØRHÆNGSLER

Over tid bliver alle hængsler beskidte. Det medfører til at de bliver knirkende og ineffektive. Det kan være irriterende når alle døre knirker, men ingen grund til panik! Denne trin efter trin guide vil hjælpe dig med at rengører og beskytter du dørhængsler og holde dem fri fra snavs!

TING DU HAR BRUG FOR

TRIN 1

Diagnosticering

Det første du skal gøre er at checke dørhængslerne og se hvad de fejler. Hvis hængslerne ser beskidte eller rustne ud skal du fjerne og rense dem for at beskytte hængslernes mekanisme. Den opbyggede snavs forekommer inde i hængslet og under overfladen.

TRIN 2

Fjern hængslerne

Hvis du er sikker på at der er opbygget snavs inde i hængslet skal du fjerne det. Tag din skruetrækker og fjern forsigtigt hængslet fra din dør. Når du har fjernet hængslet fra døren, lægger du det i en balje med sæbevand.

TRIN 3

Skrub hængslerne

Når hængslerne er i baljen tager du dit ståluld og skrubber hængslet. Dette vil løsne jord, snavs og sågar rust som har bygget sig op over tid.

TRIN 4

Anvend smøremiddel

Når dine hængsler er smukke og rene, tager du WD-40 Multi Use Product og anvender det på hængslet. Dette vil smøre, rengøre og beskytte hængslet. Når du har anvendt WD-40 Multi Use Product kan du sætte hængslet fast til døren.

Konklusion

Nu har du rengjorte og snavsfrie hængsler der ikke længere laver irriterende knirkende lyde når du åbner og lukker døren. Ved at følge denne trin efter trin guide ved du nu hvordan man rengører og beskytter du dørhængsler.

Ansvarsfraskrivelse
De anvendte og beskrevne anvendelser for WD-40 Products blev givet til WD-40 Company af brugerne selv. Disse anvendelser er ikke blevet testet af WD-40 Company og udgør ikke en anbefaling af forslag til brug af WD-40 Company. Sund fornuft bør udøves, når man bruger WD-40 Company produkter. Følg altid vejledningen og følg alle advarsler, der er trykt på emballagen.

Kontakt os

WD-40 Company,
GI. Konge vej 1, 2. sal
1610 Copenhagen V
Denmark