Efter en hård jog eller et spil tennis er du næsten fuld i sved, og vi ved alle, hvordan vi bærer mange bakterier og bakterier på det tidspunkt. Den eneste løsning på at slippe af med dem er at få et godt brusebad, så snart vi kommer hjem. Efter et brusebad er vi næsten sikre på, at vi nu er fri for bakterier fra vores kroppe. Sådan bliver du en ren mester.

Hvorfor skal man være rengøringsmester over dine brusehoveder?

Hvad nu hvis vi fortalte dig, kunne du faktisk fange bakterier mens brusebad i stedet for at slippe af med dem? Ja, det er sandt. Når du har brugt bruseren for længe uden at generer dem grundigt, kan bakterier begynde at opbygge inden i bruserhovederne.

Dette er grunden til at have beskidte brusehoveder er et problem, som du ikke vil have i dine hjem. Og du har derfor brug for ren mester end kan hjælpe dig med at rense bruserhovederne uden at skulle gå igennem for meget besvær. Ved ren mester mener vi ikke en person, der vil være en ren mester. Snarere et produkt eller en løsning, der ville fungere som en fantastisk agent til at rengøre disse badehoveder og løse dit problem som en rengøringsmester.

Bortset fra bakterieproblemet er der en anden stor grund til, at du skal holde rengøringshovederne regelmæssigt ved hjælp af rent masterprodukt; den blekede farve af krombrusehovederne. Chrome brusehoveder ophober undertiden skidt og snavs på deres overflader, hvilket resulterer i at ødelægge badeværelset generelt.

I dag vil vi fortælle dig, hvordan du kan slippe af med disse to problemer med snavsede brusehoveder som en rengøringsmester ved at rense dem både indefra og udefra. Ved at bruge et rent masterprodukt kan du sikre dig, at du slippe af med alle bakterierne fra indersiden og snavsopbygning på ydersiden for at gøre dine brusere friskere end nogensinde.

Brug WD-40 som rengøringsmester

Fjern bakterier indvendig

Bakterier er ikke fanget alene i brusebadene. Det er på det akkumulerede snavs i hovederne tæt på udløbene. Derfor skal du åbne bruserhovedet op. De fleste brusehoveder har en skrue tæt i midten af ​​udløbshullerne. Åbning af skruerne ville åbne bruserhovedet op. Lad det tørre op og derefter sprøjte det med gode mængder WD-40. Dette ville gøre snavset løs og dermed gøre det nemmere at få det væk. Tag en gammel tandbørste til at skrubbe indersiden af ​​udløbene. Skyl det med WD-40 igen for at vaske det overskydende snavs fra bruserhovedet ud.

Selvfølgelig ønsker du ikke at være brusebad med WD-40. Så dypp stykket i en skål sæbevand for at sikre, at det er helt rent.

Du vil kun se en bonusfordel ved denne rengøring, når du går ind i et bad. Trykket i brusehoveder vil blive restaureret med en fantastisk vandspray for et behageligt brusebad.

Tjek vores hjemmeside for mere information, om dens tips og tricks, eller du vil bare finde ud af vores produktinformation, du kan finde alt det her.